Search
Close this search box.
Vermogen van Rose Bertram

Zoveel geld heeft Rose Bertram, topmodel en ex-vriendin Van der Wiel

Rose Bertram staat niet alleen bekend als topmodel of oud-kandidaat van Expeditie Robinson. Veel sportliefhebbers kennen haar beter als de ex-vriendin van Gregory van der Wiel, of de vermeende nieuwe vriendin van Kylian Mbappé. Wat is het vermogen van Rose Bertram? De Belgische is in ieder geval multimiljonair.

Het vermogen van Rose Bertram, ex van Gregory van der Wiel
© Instagram: @Rose_Bertram

In 1994 werd Rose Bertram geboren in België. Hoewel ze zelf de Belgische nationaliteit heeft, is haar bloed behoorlijk gemêleerd. Haar vader is namelijk van Belgische en Schotse komaf, terwijl haar moeder Portugese, Senegalese en Angolese roots heeft. Rose was een knap kind en dus begon ze op jonge leeftijd al met modellenwerk en op haar dertiende tekende ze haar eerste contract.

Het vermogen van Rose Bertram
© Instagram: @Rose_Bertram

Carrière van Rose Bertram

Als tiener (17) kreeg de knappe blondine een relatie met profvoetballer Gregory van der Wiel. Zelf groeide ze uit tot vooraanstaand model in de modewereld. Zo tekende Rose Bertram grote contracten in Los Angeles, Milaan, New York en Brussel. Ze werkte samen met toonaangevende merken als Hunkemöller, L’Oréal, Dior en Agent Provocateur.

Hoeveel verdient Rose Bertram?
© Instagram: @Rose_Bertram

Samen met Gregory van der Wiel kreeg Rose Bertram twee kinderen: Naleya en Zaylee. In 2020 maakte Rose bekend dat ze haar relatie met Van der Wiel na acht jaar had beëindigd. Van der Wiel maakte een aantal jaar geleden bekend dat hij kampte met paniekaanvallen en depressieve gevoelens. Die mentale problemen hebben volgens Rose een grote rol gespeeld bij de breuk.

Het salaris van Rose Bertram, ex van Gregory van der Wiel
© Instagram: @Rose_Bertram

Het vermogen van Rose Bertram

Het vermogen van Rose Bertram wordt geschat op 1,5 miljoen euro. Het is lastig bepalen wat het exacte salaris is van Bertram, aangezien dat heel erg afhangt van de klus die ze die maand heeft. Dit vermogen heeft ze opgebouwd voornamelijk uit haar modellenwerk, maar ook schreef ze een kookboek, verdient ze geld met haar sociale media en investeert ze haar vermogen in projecten.

Rose Bertram en haar vermogen
© Instagram: @Rose_Bertram

ook interessant

De Eredivisie is alweer enkele weken oud en de laatste dagen van de transferwindow komen in zicht. Het...

De Japans-Nederlandse spits Mike Havenaar vond al 12 keer het net voor ADO Den Haag en heeft het uitstekend...

Het is je misschien niet ontgaan dat het een beetje waaide dit weekend, en daar had ook het voetbal...

Er deed deze week een smeuiig verhaal de ronde: Lionel Messi zou zijn aartsrivaal Cristiano Ronaldo te snel...

Het is tegenwoordig lastig om een positief woord over Memphis te vinden, maar blijkbaar is hij nog aansprekend...

Hij staat bekend als de nieuwe David Beckham en afgelopen dinsdag liet hij weer zien waarom. Southampton-speler James...