Search
Close this search box.
Vermeer: het liefst zou ik hem helpen

Vermeer: “Het liefst zou ik hem helpen”

Kenneth Vermeer heeft het ongelofelijk te doen met Patrick Lodewijks, zijn gebroken keeperstrainer. De voormalig doelman van Feyenoord verloor dit jaar zijn vrouw bij een auto-ongeluk.

“Ik ben een gevoelsmens, zie dat hij er ongelooflijk onder lijdt”, vertelt Vermeer aan Voetbal International. “Alleen: je kunt zo weinig. Het liefst zou ik hem helpen, hem zeggen dat ik er altijd voor hem ben, maar je weet dat de werkelijkheid veel harder is.”

De goalie vindt het moeilijk om met Lodewijks te praten over het drama: “Je kunt niet zeggen: het komt wel goed, trainer. Zelfs bij een opmerking als ‘Hoe gaat het?’ voel ik me schuldig. Want het antwoord kun je natuurlijk wel raden.”

“Hij is zo sterk onder alles wat hij meemaakt. Laatst verontschuldigde hij zich tegen ons voor in het geval hij af en toe wat geïrriteerd overkomt. Dan krijg ik het echt te kwaad. Nee, natuurlijk vind ik dat niet vervelend! Ik heb daar alle begrip voor. Patrick Lodewijks mag van mij elke dag chagrijnig zijn”, besluit Vermeer.

 

 

ook interessant

Veel Barcelona-fans begrepen al niet waarom de middelmatige middenvelder Paulinho voor 40 miljoen is opgepikt, en zullen daar...

Hoewel het succes van Oranje boven verwachting is, heeft de KNVB er financieel erg weinig aan. Op dit...

Oranje opent het WK zoals het vier jaar geleden eindigde: tegen Spanje. Ajax-trainer Frank de Boer denkt dat...

Maar wat weten we eigenlijk over deze eigenwijze voetbalanalist? Dit is Inge Bruggink, de vrouw van Arnold Bruggink....

Sportfotograaf Ron Hendriks is niet meer welkom bij het vrouwenvoetbal. De Nederlandse fotograaf wordt geweerd omdat hij te...

Een fan van Tottenham en tegelijk ook een goede goochelaar, genaamd Troy, heeft in Londen enkele Arsenal-fans lelijk...