Search
Close this search box.
Vermeer-bedreiger krijgt keiharde straf

Vermeer-bedreiger krijgt keiharde straf

De grapjas die het leuk vond de bedreigingen richting Kenneth Vermeer nog eens dunnetjes over te doen bij een dartwedstrijd, zal zich voor zijn kop slaan. Hij moet flink boeten voor zijn wandaad.

Zijn werkgever heeft hem namelijk per direct op non-actief gezet. Marco B, de oetlul in kwestie, werkt bij een een centrum voor revalidatie en reumatologie. Het bedrijf is geschrokken van zijn actie, meldt het in een persbericht.

“De Raad van Bestuur en medewerkers van Reade nemen met klem afstand van deze individuele actie”, valt te lezen. “De betreffende medewerker is per direct op non-actief gesteld en de Raad van Bestuur is inmiddels een nader onderzoek gestart.”

Samen met wat vrienden hield B. bordjes omhoog met inmiddels beruchte teksten als ‘Kenneth NSB’ en ‘Kenneth Vermeer ophangen’ in de lucht. Of er nog andere stappen tegen de mannen worden ondernomen, is nog niet bekend. Vermeer heeft in ieder geval aangifte gedaan.

ook interessant

Bizar: één van de explosies die plaatsvond rondom het stadion in Parijs, waar op dat moment Frankrijk –...

Niemand is perfect, zelfs een ultiem glamourkoppel niet. Dat blijkt wel uit onderstaande, genante foto van Victoria Beckham....

Wayne Rooney miste de oefeninterland van Engeland tegen Spanje door een blessure, en dat was reden voor de...

De trouwe Voetbal Inside-kijker is natuurlijk bekend met Escha, de bevallige bardame van het programma. Haar faam is behoorlijk gegroeid door de...

Voormalig beste voetballer van de Wereld Zinedine Zidane is een van de kandidaten om de nieuwe trainer van...

Was het zo saai, of toch omdat papa niet mee speelde? Xess Xava Sneijder vond het duel tussen...