Search
Close this search box.
Temptation Island-verleidster probeert Rick Brandsteder in bed te krijgen

Temptation-verleidster probeert Rick Brandsteder in bed te krijgen

De hormonen vliegen in het rond op Temptation Island, en zelfs de presentatoren zijn niet veilig. Rick Brandsteder vertelt in Viva over zijn eigen, pikante ervaring met een gewillige verleidster.

Nou ja, eigenlijk gebeurde dat in het vliegtuig naar huis. De verleiders en kandidaten worden na de opnames ondergebracht in één hotel, waar natuurlijk ook het een en ander gebeurt. Als Rick aan één van de verleidsters vraagt of ze nog spannende dingen heeft gedaan, antwoordt ze tot zijn verbazing: “Nee, ik heb op jou gewacht. Dus ik verwacht je straks in het vliegtuig bij het toilet, zodra de stoelriemen af mogen.”

Rick, die gelukkig is met zijn vriendin Roosje, ging niet op de avances in. Maar toen hij daadwerkelijk naar de wc moest wachtte hem een verrassing. “Ik doe die deur open en daar stond ze, tegen de muur aangeleund, mij op te wachten”, vervolgt Rick. “Pff, ik voelde me zo ongemakkelijk, ik kon geen kant op, het zweet brak me uit. Ik heb me langs haar heen gewrongen om snel weer terug te keren naar mijn zitplaats.”

Wie de verleidster in kwestie was? De presentator beschrijft haar als een lange blondine uit Rotterdam.

Voor de mensen die naarstig op zoek zijn naar een nieuwe Temptation-fix: niemand minder dan Yolanthe komt in juni met een nieuw seizoen.

ook interessant

Cristiano Ronaldo heeft elke week een nieuw liefje, maar was ooit lange tijd gelukkig met het Russische model...

Feyenoord heeft in een open brief nog eens ‘de tien belangrijkste redenen’ voor nieuwbouw van de Kuip op...

Snapchat wordt tegenwoordig voor meer zaken gebruikt dan vieze plaatjes, maar van hun sexting-imago zal het social medium...

Ramiz Zerrouki mag zich Feyenoorder noemen. Wat is zijn afkomst, wat verdient hij en wie is de vriendin...

We kennen Roger Federer als een ware magiër op de tennisbaan, maar wisten nog niet dat de Zwitserse...

Weet je nog, die elfde juli in de zomer van 2010? Vast wel, want het was de avond...