Search
Close this search box.
cadeau geven aan vriendin

Met deze cadeautips regel jij het beste verjaardagscadeau voor je vriendin

Is je beste vriendin binnenkort jarig en wil jij haar op een zo leuk mogelijke manier verrassen? Dat kan, en wij willen je daar erg graag bij helpen. Of je je vriendin nou een speciaal cadeau wilt laten uitpakken, of je je vriendin wilt trakteren op een leuke activiteit: wij hebben hier wat leuke ideetjes voor jou klaarstaan. Ben je er klaar voor? Want wij wel!

Jullie mooiste foto’s

Een goede tip bij het kopen van een cadeau, is om iets persoonlijks te geven. Er zijn veel verschillende manieren waarop je een persoonlijk cadeau kunt geven. Een hiervan, is door een foto cadeau te doen. Pak je laptop er eens bij, en neem een kijkje in je fotoalbum. Selecteer de leukste foto’s van jou en je beste vriendin, en de avonturen die jullie samen hebben meegemaakt. Een leuk idee is om deze bij elkaar te plakken in een fotoalbum. Ook kun je een foto op canvas bestellen, zodat jouw beste vriendin deze een mooie plek in haar huis kan geven. Zo geef je een cadeau waar je vriendin altijd met een lach naar terugkijkt.

Samen op avontuur

Fysieke cadeautjes zijn natuurlijk altijd erg leuk om te krijgen en te ontvangen, maar je zou het dit jaar ook eens wat anders kunnen aanpakken. Breng de hele vriendengroep bij elkaar en plan met zijn allen een leuk uitje in waarmee jij jouw beste vriendin kunt verrassen. Ga iets doen wat zij altijd al heeft willen proberen, zoals skydiven, een leuke make up workshop, pottenbakken, survivallen, een escape room, noem maar op. Zo kun je je vriendin niet alleen verrassen, maar kunnen jullie met zijn allen ook nog eens prachtige herinneringen met elkaar maken. Dat lijkt ons een goed idee!

Even heerlijk ontspannen

Heeft je beste vriendin het de laatste tijd ook zo druk, en vind jij dat zij wel wat ontspanning verdient? Dan zijn er verschillende manieren waarop jij jouw vriendin een ontspannend cadeau kunt geven. Denk aan een heerlijk, zelf samengesteld wellness pakket. Ga langs verschillende drogisterijen en zoek de producten uit waar je vriendin van houdt, en die heerlijk ruiken. Daarnaast kun je haar ook een ontspannende ervaring cadeau doen. Denk aan een heerlijk dagje in de sauna, of een weekendje weg in een huisje in het bos. Even weg van alle drukte en alle beeldschermen waar we toch net iets te vaak naar moeten kijken.

Zo, met deze ideetjes kom je waarschijnlijk al een heel eind.

ook interessant

Jij hebt geen gekke waarzegsters nodig om 2017 te voorspellen, toch? Vertel: wat gebeurt wél, en wat sowieso...

Nog twee potjes, dan weet Ajax of ze die felbegeerde schaal in hun knuistjes kunnen sluiten. En felbegeerd...

Het leven is duur en met de huidige inflatie wordt het leven de laatste tijd eigenlijk alleen maar...

Sciencefictionboeken zijn altijd een bron van inspiratie en vermaak geweest voor veel mensen, vooral voor mensen die op...

Als je je seksleven wat meer pit wilt geven, ben je misschien de term ‘pegging‘ tegengekomen. Maar wat...

Gaat Ajax zijn eerste prijs in vier jaar pakken, of stunt Willem II in de bekerfinale? We weten...