Search
Close this search box.
Knipsel

Verbeek ontslagen bij Nürnberg

En opnieuw is er een Nederlandse trainer ontslagen dit seizoen. Gert-Jan Verbeek moet net voor het einde van het seizoen vertrekken bij zijn club FC Nürnberg. Hij is alweer de zoveelste Nederlandse trainer die dit seizoen het veld moet ruimen in het buitenland.

Afgelopen zaterdag verloor de ploeg met 4-1 van Bayer Leverkusen. “Na die nederlaag hebben we uitgebreid gesproken over maatregelen die nodig zijn om de laatste drie wedstrijden te winnen. Het is onze overtuiging dat we dat met dit besluit kunnen forceren”, zei technisch directeur Martin Bader.

“Het was geen makkelijke beslissing, want Gertjan heeft altijd zeer hard en zorgvuldig gewerkt, maar voor ons heeft nu de allerhoogste prioriteit de club in de Bundesliga te behouden.”

Voor Verbeek is het, na zijn gedwongen vertrek bij AZ in september, de tweede keer in één seizoen dat hij wordt ontslagen. In bovenstaand filmpje Verbeek tijdens een incident in december.

ook interessant

Een belangrijk weekje voor Oranje. De mannen van Dick Advocaat moeten grootmacht Frankrijk eigenlijk verslaan om uitzicht op...

Lionel Messi is bezig met de bouw van een wel heel bijzonder huis in Barcelona. De ster van...

Zie hierboven de doelpunten in de samenvatting van de wedstrijd Bayern München – Real Madrid in de halve...

Toen het coronavirus de Europese competities compleet platlegde waren er helaas al geen Nederlandse clubs meer actief in...

We hebben John Guidetti al een tijd niet op het voetbalveld gezien, maar zijn humeur is niet bepaald...

Barcelona verloor gisteravond met 1-0 van Granada en daar kon ook Neymar niets aan veranderen. De aanvaller zette...