Search
Close this search box.
Knipsel

Verbeek ontslagen bij Nürnberg

En opnieuw is er een Nederlandse trainer ontslagen dit seizoen. Gert-Jan Verbeek moet net voor het einde van het seizoen vertrekken bij zijn club FC Nürnberg. Hij is alweer de zoveelste Nederlandse trainer die dit seizoen het veld moet ruimen in het buitenland.

Afgelopen zaterdag verloor de ploeg met 4-1 van Bayer Leverkusen. “Na die nederlaag hebben we uitgebreid gesproken over maatregelen die nodig zijn om de laatste drie wedstrijden te winnen. Het is onze overtuiging dat we dat met dit besluit kunnen forceren”, zei technisch directeur Martin Bader.

“Het was geen makkelijke beslissing, want Gertjan heeft altijd zeer hard en zorgvuldig gewerkt, maar voor ons heeft nu de allerhoogste prioriteit de club in de Bundesliga te behouden.”

Voor Verbeek is het, na zijn gedwongen vertrek bij AZ in september, de tweede keer in één seizoen dat hij wordt ontslagen. In bovenstaand filmpje Verbeek tijdens een incident in december.

ook interessant

Duitsland is er in geslaagd de halve finale van het EK te bereiken, maar dat gebeurde allerminst zonder slag...

Nieuwjaarsavond is voor Rafael van der Vaart en Sabia Engizek een stuk minder heftig verlopen dan afgelopen jaar....

In de wereld van recreatieve drugs is ketamine aan een opmars bezig. Wat ooit vooral bekend stond als...

Cristiano Ronaldo wordt opnieuw vader, beweert een Portugese presentatrice. De steraanvaller zou met kerst naar Miami zijn gevlogen...

Een gelhoofdfittie bij BNR Radio! Wilfred Genee is niet alleen goed in het stangen van Johan Derksen, ook...

Björn Kuipers mag naar het WK, maar leidt aanstaande zondag tevens de Eredivisie-topper Ajax – PSV. De arbiter...