Search
Close this search box.
Gert Jan verbeek

Verbeek bouwt een blokhut

Gert-Jan Verbeek is niet alleen bezig om bij AZ weer aan een goed team te bouwen. Ook buiten het voetbalveld is de coach van AZ flink aan de bouw geslagen deze zomer. Dat is ook de reden dat hij zo gespierd langs het veld staat.

“Ik wou ooit een blokhut bouwen in een bos. Dan moet je eerst een plek zoeken, en die vond ik”, vertelt Verbeek, die al vaker huizen heeft gebouwd of gerestaureerd. Nu is hij bezig met een zelfontworpen blokhut. Ergens in Salland rijdt de trainer in zijn vrije tijd rond op een shovel en sleept hij met zware stenen.

De blokhut van Verbeek is nog niet af. Of hij klaar is met bouwen aan zijn elftal, moet zaterdagavond blijken. Dan staat de competitiewedstrijd tussen sc Heerenveen en AZ op het programma.

De wedstrijd tegen Ajax was in elk geval goed: “Dat geeft vertrouwen, de dingen waar je mee bezig bent zie je terug in het veld. Dan heb je ook het idee dat de spelers begrijpen wat je wilt en dat er onderling begrip begint te ontstaan. Dan zie je dat het een team aan het worden is en dat is toch belangrijk na zes weken.”

ook interessant

Wij wisten vrijdag nog te melden dat NAC wat appetijtelijke dames in lingerie de deur wees. Het is...

We gaven het al eerder aan in dit lijstje: clubs zijn allerminst blij met de vele interlands die...

Er was genoeg te bespreken in Voetbal Inside gisteravond: van de oerwoudgeluiden richting Riechedly Bazoer tot het bizarre...

Bekijk de foto's van de vriendinnetjes van Dusan Tadic, Daley Blind, Steven Bergwijn, Davy Klaassen en meer!...

Er speelt maar één cultheld bij ADO Den Haag en dat is natuurlijk Tommie Beugelsdijk (rustâââgh). Schandalig dus...

Hij is een uitzonderlijke voetballer, die altijd zijn woordje wel klaar heeft. Zijn knappe moeder, vriendin en salaris:...