Search
Close this search box.
Gert Jan verbeek

Verbeek bouwt een blokhut

Gert-Jan Verbeek is niet alleen bezig om bij AZ weer aan een goed team te bouwen. Ook buiten het voetbalveld is de coach van AZ flink aan de bouw geslagen deze zomer. Dat is ook de reden dat hij zo gespierd langs het veld staat.

“Ik wou ooit een blokhut bouwen in een bos. Dan moet je eerst een plek zoeken, en die vond ik”, vertelt Verbeek, die al vaker huizen heeft gebouwd of gerestaureerd. Nu is hij bezig met een zelfontworpen blokhut. Ergens in Salland rijdt de trainer in zijn vrije tijd rond op een shovel en sleept hij met zware stenen.

De blokhut van Verbeek is nog niet af. Of hij klaar is met bouwen aan zijn elftal, moet zaterdagavond blijken. Dan staat de competitiewedstrijd tussen sc Heerenveen en AZ op het programma.

De wedstrijd tegen Ajax was in elk geval goed: “Dat geeft vertrouwen, de dingen waar je mee bezig bent zie je terug in het veld. Dan heb je ook het idee dat de spelers begrijpen wat je wilt en dat er onderling begrip begint te ontstaan. Dan zie je dat het een team aan het worden is en dat is toch belangrijk na zes weken.”

ook interessant

Marouane Fellaini heeft het in zijn eerste halve jaar bij Manchester United nog niet makkelijk. De fans zijn...

Knegt heeft ex-vrouw Fenna van der Wal ingeruild voor een... webcam-model. Dit is Chanti, de nieuwe vriendin van...

Het licht is uitgevallen in het Abe Lenstra Stadion, de wedstrijd SC Heerenveen – NAC is daardoor voor...

Een enorm drama in Zuid-Amerika, waar een Braziliaans passagiersvliegtuig is gecrasht in Colombia. Het toestel stortte neer in een bergachtig gebied...

Aan het begin van het seizoen werd verwacht dat Siem de Jong Ajax snel zou verruilen voor een...

Graziano Pellè heeft fans in alle kringen, zo blijkt uit een tweet van een bekende toptennisser....