Search
Close this search box.
ADO Veld

Veld ADO weer afgekeurd

De wedstrijd tussen ADO den Haag en SC Heerenveen van dit weekend is afgelast door het slechte veld van ADO. De nieuwe datum voor het duel is nog niet bekend. Eerder al werd ADO-Vitesse om dezelfde reden afgelast. Afgelopen woensdag werd die wedstrijd op een eveneens schandalig slecht veld ingehaald.

“De omstandigheden van het veld zijn door de KNVB niet goed genoeg bevonden om de wedstrijd te spelen. Dit is zowel voor de supporters als de club en de sponsoren natuurlijk een enorme teleurstelling”, aldus de club.

“Zeker gezien het goede resultaat van afgelopen woensdag tegen Vitesse (2-1 winst) hadden wij gehoopt om de positieve ‘flow’ tegen sc Heerenveen door te zetten. De afgelopen weken is er door de gemeente Den Haag en Heijmans hard gewerkt om de overlast die is ontstaan aan het veld te verhelpen en structureel te verbeteren.”

“Het veld verkeerde met de zandbanen in een slechte staat. Het is als het is: gras groeit niet harder door er aan te trekken. We wachten een nieuwe datum af en zien ernaar uit om ADO Den Haag onder betere omstandigheden te ontmoeten”, aldus ad interim-directeur Gaston Sporre van Heerenveen.

Het slechte veld van ADO © Vitesse
Het slechte veld van ADO © Vitesse

ook interessant

Een opvallende Tweet vandaag van FC Groningen-speler Rasmus Lindgren. De speler van de Groningers vroeg via het sociale...

Vincent Janssen mag er dan bar weinig van bakken bij Tottenham Hotspur, zijn teamgenoten krijgen dagelijks voetballes van...

Onze handjes beginnen al te kriebelen, want morgen is het zover: een kakelverse FIFA! Hier vast de gezichten...

Mario Balotelli staat bekend om zijn fratsen en styreken. Zo gooide hij dartpijltjes op jeugdspelers en stak hij...

Sergio Aguero is alweer even geblesseerd en heeft dus tijd zat om het terrein van Manchester City eens...

Wat een leuk stel hè, die ondeugende Alexis Sanchez en de heerlijke Laia Grassi. Nou, het is dus...