Search
Close this search box.
ADO Veld

Veld ADO weer afgekeurd

De wedstrijd tussen ADO den Haag en SC Heerenveen van dit weekend is afgelast door het slechte veld van ADO. De nieuwe datum voor het duel is nog niet bekend. Eerder al werd ADO-Vitesse om dezelfde reden afgelast. Afgelopen woensdag werd die wedstrijd op een eveneens schandalig slecht veld ingehaald.

“De omstandigheden van het veld zijn door de KNVB niet goed genoeg bevonden om de wedstrijd te spelen. Dit is zowel voor de supporters als de club en de sponsoren natuurlijk een enorme teleurstelling”, aldus de club.

“Zeker gezien het goede resultaat van afgelopen woensdag tegen Vitesse (2-1 winst) hadden wij gehoopt om de positieve ‘flow’ tegen sc Heerenveen door te zetten. De afgelopen weken is er door de gemeente Den Haag en Heijmans hard gewerkt om de overlast die is ontstaan aan het veld te verhelpen en structureel te verbeteren.”

“Het veld verkeerde met de zandbanen in een slechte staat. Het is als het is: gras groeit niet harder door er aan te trekken. We wachten een nieuwe datum af en zien ernaar uit om ADO Den Haag onder betere omstandigheden te ontmoeten”, aldus ad interim-directeur Gaston Sporre van Heerenveen.

Het slechte veld van ADO © Vitesse
Het slechte veld van ADO © Vitesse

ook interessant

Wij zetten eerder deze week al 10 idiote acties van Mario Balotelli op een rijtje. Daarin kwam ook voorbij...

FC Volendam-voorzitter Jan Smit is een van de bekendste bestuursleden in de Eredivisie. Dat heeft uiteraard alles te...

Zelfs Jack van Gelder heeft geen zin meer in de zouteloze oefenpotjes van het Nederlands elftal. De Oranje-goeroe laat...

Okee, je hebt leuke pranks en je hebt shit die gewoon écht te ver gaat. Onderstaande verborgen camera-grap scharen...

Da’s ook wel eens lekker: dit keer geen voetbalvrouw die model van beroep is. In plaats daarvan noemt...

Ja, echt. De hoogbejaarde voetbalbaas blijft gewoon voetbalbaas. Prins Ali, de enige uitdager, wist het tot een tweede...