Search
Close this search box.
derksen en vd sar

Vd Sar boos op Johan Derksen om ‘poep-uitspraak’

Edwin van der Sar is alles behalve blij met Johan Derksen. De ex-hoofdredacteur van VI zei na de opnames van ‘Derksen &’ met Edwin van der Sar dat de directeur van Ajax tijdens die opnames lang pauzeerde om te poepen.

Van der Sar is daar niet blij mee, zo vertelde Derksen vrijdagavond tijdens de uitzending van VI: “Ik kwam Van der Sar vandaag tegen in de Amsterdam Arena. Dat was niet leuk. Hij is heel groot en hij was heel boos”, aldus Derksen. “Hij vindt dat we hem voor lul gezet hebben. Ik heb hier ook wat grappen gemaakt. Maar het komt er op neer dat wij een afspraak gemaakt hadden met meneer Van der Sar voor de opnames van Derksen &. Hij kwam een uur te laat op de afspraak. En als het gesprek dan uitloopt, vraagt hij na een uurtje hoe lang het nog gaat duren.”

“Hij is ook midden in het gesprek heel lang naar het toilet geweest. Toen concludeerde ik dat hij een grote bout had gelegd. Het bleek een grote plas. Daar was hij boos over, waarop ik hem heb geprobeerd uit te leggen dat de satire tiert bij VI. Dat kwam niet helemaal over”, zegt Derksen.

ook interessant

De 22-jarige Luciano Slagveer hoort inmiddels bij het meubilair van sc Heerenveen, want deze pijlsnelle aanvaller komt al...

Als het aan de Belgische zangers van Clouseau ligt moet het oranjelegioen deze zomer tijdens het EK Voetbal...

Tsja, je bent Lionel Messi of je bent het niet. In zijn eerste training na zijn hamstringblessure laat...

Argentinië maakt zich klaar voor het WK, oliebedrijf YPF grijpt de kans om reclame te maken via de...

Louis van Gaal had nog één droom: trainer worden in de Premier League. Die droom is sinds zijn...

Online casino Cookie trekt het originele ontwerp met grappige karakters aan, wat een glimlach op de gezichten van...