Search
Close this search box.
Robin van Persie. © Pro Shots

Van Persie: ‘Pierre van Hooijdonk moet lekker gaan golfen’

Robin van Persie was gisteren zeer kritisch op analist en oud-ploeggenoot Pierre van Hooijdonk. Van Hooijdonk schreef eerder dat de spits een gebrek aan inzet had.

Van Persie maakte een verbeten gebaar naar de camera, toen hij de 1-0 had binnengeschoten tegen Brazilië. Dat was onder andere gericht op Van Hooijdonk. “Hij moet lekker gaan golfen, want de mensen zitten niet op hem te wachten”, zei de Oranje-aanvoerder later tegen de NOS. “Ik begrijp ook niet waarom hij dit platform krijgt. Ik kan goed tegen kritiek als dat terecht is. Hij zaait alleen onrust en doet dat zonder argumenten.”

“Ik heb alles gegeven. Kritisch zijn mag, maar ik weet bij Pierre bijvoorbeeld dat het niet uit een goed hart komt. Ik stel voor dat hij lekker wat anders gaat doen, want mensen zitten niet op hem te wachten. Iedereen is trots, maar hij zaait alleen maar onrust. Het is iets wat al jaren speelt. Ga lekker iets anders doen.”

Van Hooijdonk was tevens aanwezig in een andere studio en kaatste de bal terug: “Ik geef gewoon mijn mening op basis van wat ik zie. Volgens mij zit hem iets dwars en heeft hij wraakgevoelens naar mij.”

ook interessant

De onfortuinlijke Erik Pieters traint weer met de selectie van PSV mee. Na een revalidatieprocedure van meer dan...

Ze is al enige tijd een graag geziene gast op deze site: Puck Moonen, profwielrenster, en toevalligerwijs een...

Terwijl wij ons bezighouden met onze selectie voor het WK. Is ook Frankrijk geschokt door het niet selecteren...

Albert Heijn heeft samen met Heineken een nieuwe reclame gelanceerd rondom het Samba-shirt van Heineken. De altijd vrolijke...

De Braziliaanse verdediger tekende voor drie jaar bij PSV, net zo lang als hij al getrouwd is. Wij...

Cristiano Ronaldo kende gisteren een allesbehalve gelukkig debuut in de Champions League bij zijn nieuwe club Juventus. De...