Search
Close this search box.
Van Hanegem schiet vol om Cruijff

Van Hanegem schiet vol om Cruijff

Velen hebben de afgelopen weken gesproken over Johan Cruijff, maar Willem van Hanegem hield zich op de achtergrond. Dat was niet zonder reden, zo bleek maandagavond.

De Kromme brak in een uitzending van Peptalk, nadat Jack van Gelder begint over Cruijff. “Nou, ik heb er helemaal geen behoefte aan”, begon Van Hanegem. Daarna komen de tranen.

“God, Willem”, reageert Van Gelder. Met tranen in zijn ogen stopt de oud-international een pepermuntje in zijn mond. Door de brok in zijn keel kan hij verder niets meer uitbrengen. “We gaan er niet over verder. Ah… Ja, zo zie je maar. Iedereen heeft zijn eigen gedachten bij het overlijden van Cruijff”, besluit Van Gelder.

De legendarische nummer 14 zou maandag 69 zijn geworden. Van Hanegem speelde jarenlang met hem samen bij het Nederlands elftal, onder andere tijdens het legendarische WK van 1974.

Eerder liet De Kromme zich al wel uit over Cruijff: “Hij was de allerbeste speler die Nederland en de wereld ooit heeft voortgebracht.”

https://www.facebook.com/ZiggoSport/videos/1144653315577388/

ook interessant

In alle commotie rondom zijn ex Sabia Engizek blijft Rafael van der Vaart opvallend stil. Facebooken doet Raf...

Je kent het wel: was je écht van plan het vanavond bij één pilsje te houden, zwalk je...

Paul-José M’Poku maakte afgelopen weekend een prachtig doelpunt in de Belgische competitie. Mede dankzij het doelpunt van de...

Nu vlogster en dj Monica Geuze van voormalig vriendje Li’l Kleine af is, duikt de dame volop in...

Heb je plannen om het hart van Sylvie Meis te veroveren? Beter zorg je eerst dat je over...

Yolanthe verbouwt momenteel haar nieuwe restaurant op Ibiza, en vermaakte zich daar uitstekend. Meer dan uitstekend, ontdekte Shownieuws:...