Search
Close this search box.
Van Gaal en Robben

‘Van Gaal wil Robben naar United halen’

Nu de Nederlandse bondscoach Louis van Gaal zo goed als zeker bij Manchester United gaat tekenen beginnen de eerste transfergeruchten ook te komen. De eerste geruchten wijzen meteen op enkele zeer opvallende transfers. De huidige bondscoach van Oranje zou namelijk maar wat graag Arjen Robben naar Old Trafford halen. Dat meldt The Sun zondag. Ook de naam van Thomas Müller van Bayern München wordt met regelmaat genoemd.

Volgens de Engelse boulevardkrant is Robben het eerste en belangrijkste target als Van Gaal wordt aangesteld als manager van Manchester United. De kans op slagen lijkt klein, want de Nederlandse voetballer verlengde eerder dit jaar nog zijn contract bij Bayern tot 2017.

Toch wil Van Gaal graag proberen Robben, die hij eerder zelf naar Bayern haalde, te lokken naar Engeland, waar hij tussen 2004 en 2007 ook al speelde, destijds in het shirt van Chelsea. Van Gaal zal na het WK 2014 aan de slag gaan bij United.

ook interessant

Arsène Wenger had er duidelijk zwaar de pest in na de uitschakeling van zijn ploeg in de Champions...

UEFA-voorzitter Aleksander Ceferin heeft zijn afschuw uitgesproken over de bloedige aanslag in Manchester, maar is niet bang dat ook...

Oh, oh Diego.. Diego Maradona ontving een persoonlijke uitnodiging om in Venezuela de herdenking van ‘the Battle of...

De toekomst van het voetbal? Enkele spelers van FC Porto droegen bij een training van de Portugese club...

Het blijkt in de genen te zitten! Dit zijn de minstens zo knappe zussen van Jutta Leerdam....

Lloret de Mar en Chersonissos kunnen heel leuk zijn, maar heb je er ooit aan gedacht een camping...