Search
Close this search box.
Van Gaal en Robben

‘Van Gaal wil Robben naar United halen’

Nu de Nederlandse bondscoach Louis van Gaal zo goed als zeker bij Manchester United gaat tekenen beginnen de eerste transfergeruchten ook te komen. De eerste geruchten wijzen meteen op enkele zeer opvallende transfers. De huidige bondscoach van Oranje zou namelijk maar wat graag Arjen Robben naar Old Trafford halen. Dat meldt The Sun zondag. Ook de naam van Thomas Müller van Bayern München wordt met regelmaat genoemd.

Volgens de Engelse boulevardkrant is Robben het eerste en belangrijkste target als Van Gaal wordt aangesteld als manager van Manchester United. De kans op slagen lijkt klein, want de Nederlandse voetballer verlengde eerder dit jaar nog zijn contract bij Bayern tot 2017.

Toch wil Van Gaal graag proberen Robben, die hij eerder zelf naar Bayern haalde, te lokken naar Engeland, waar hij tussen 2004 en 2007 ook al speelde, destijds in het shirt van Chelsea. Van Gaal zal na het WK 2014 aan de slag gaan bij United.

ook interessant

Het zijn mooie dagen voor de Nederlandse topsport: na een ietwat mager weekje wordt nu de ene na...

Het was een geweldig doelpunt van Pierre Wébo, in het duel met Japan. Hij moet dit echter wellicht...

Het is een immens zware periode voor PSV’er Maxime Lestienne. Na het plotselinge overlijden van zijn moeder, dreigt...

Mario Balotelli´s dagen in Liverpool lijken geteld. Mario mocht van trainer Brendan Rogers niet mee op tournee naar...

Waylon heeft, om in voetbaltermen te spreken, erg zwaar geloot in de halve finale van het Eurovision Songfestival....

Orlando Engelaar, kennen we hem nog? De oud-PSV’er trapt tegenwoordig een balletje bij Melbourne Heart en overtrefte gisteren...