Search
Close this search box.
Van Gaal

Van Gaal ruziet met Britse pers: ‘Stupid question’

Hij is nog niet eens officieel trainer van Manchester United en nu al maakt Louis van Gaal ruzie met de Engelse pers.

Een groep Britse journalisten was uitgerukt naar Hoenderloo, om de bondscoach na de eerste training van Oranje het hemd van het lijf te vragen.

Een persman van de BBC vroeg de flamboyante oefenmeester of hij Manchester United kende en of hij wist wat er moest gebeuren. Dat deed Van Gaal direct af als een ‘stupid question’. “Manchester United is de grootste club ter wereld”, ging hij verder. “En dan vraag jij of ik Manchester United ken? Dat is toch raar? Natuurlijk ken ik die club goed.”

Het aanstellen van Van Gaal bij United lijkt slechts een kwestie van tijd, maar de trainer wilde nog niks toegeven. “Ik zit in een proces, zoals dit soort dingen altijd volgens een proces verlopen”, legde hij uit. “Er zijn meerdere clubs geïnteresseerd in Louis van Gaal. Jullie willen te snel. Je zult het af moeten wachten. Zolang het proces loopt, kan ik er niets over zeggen.”

ook interessant

Babynieuws! Feyenoorder Jordy Clasie is vandaag vader geworden, zo meldt de website Feyenoord Pings. Het betekent dat Ronald...

De KNVB kreeg er gisteravond van langs in Voetbal Inside, uiteraard omdat de voetbalbond Bert van Oostveen opnieuw...

Met diverse hits op zijn naam is Henk Dissel de laatste jaren uitgegroeid tot een succesvol artiest in...

Na een dagje zilver is het vandaag weer een gouden dag voor Nederland op de 5 km. De...

Voor de 17-jarige Niek van der Velden was het Olympische avontuur van korte duur. De snowboarder liep een...

Voetballiefhebbers in Engeland lachen zich momenteel kapot om een filmpje dat is opgedoken van Ronald en Erwin Koeman....