Search
Close this search box.
Sabia is zwanger

‘Van der Vaart verwekt kind bij andere vrouw’

De soap rondom Rafael van der Vaart en Sabia Engizek blijft de roddelpers bezig houden. Is Sabia nu wel of niet in verwachting van een nieuwe spruit?

Hoewel Sabia bij hoog en laag beweert écht zwanger te zijn, is er van een beginnend buikje nog geen enkele sprake bij de ex van Raf. Dat heeft volgens een Duitse paparazzifotograaf een simpele reden: de baby werd verwekt bij een draagmoeder!

“Het is net als of ze over iemand anders spreekt”, verklaart de fotograaf de enigszins vergezochte theorie tegenover Shownieuws. “Het zou best kunnen dat sprake is van een draagmoeder, omdat Sabia twee keer eerder miskramen had.”

Volgens Sabia is het doodnormaal dat haar zwangerschap nog niet zichtbaar is. Op Instagram plaatste ze foto’s van zwangere beroemdheden zonder buik, met de begeleidende tekst: “Mensen, gebruik toch je verstand.”

ook interessant

Het ging een paar keer uit tussen Neymar en zijn modellenvriendinnetje Bruna Marquezine, maar de tortelduifjes zijn écht...

Er is een opvallend stukje video opgedoken waarin Louis van Gaal wegloopt bij een persconferentie. Nu is dat...

Het kan of heel leuk of heel vermoeiend zijn, maar controversieel is het sowieso. Voormalig stervoetballer Ronaldinho staat...

Arjen Robben staat op nummer twaalf van snelste spelers in FIFA 15. De snelste speler is Mathis Bolly...

SBS6 heeft met de uitzendrechten van de Champions League een mooie troef in handen. Maar laten we eerlijk...

Als je slecht tegen gruwelijke tackles kan dan moet je bovenstaand filmpje maar even overslaan. In de Viëtnamese...