Search
Close this search box.
Van der Vaart stopt, maar is nog altijd schatrijk

Van der Vaart stopt, maar is nog altijd schatrijk

Over en uit. Na een paar jaar aanmodderen in Denemarken zette Rafael van der Vaart gisteren een punt achter zijn loopbaan. Hij stopt per direct met voetballen.

Het was de afgelopen jaren weinig soeps meer, maar laten we niet vergeten dat Raffie een mooi lijstje clubs achter zijn naam heeft staan. Dat betekent ook dat hij zich over zijn pensioen geen zorgen hoeft te maken.

Sterker nog, volgens Quote staat Van der Vaart nog altijd in de top 10 van best verdienende Nederlandse sporters. Op 9, om precies te zijn. Zijn geschatte vermogen is 18 miljoen euro. Dat geld harkte hij onder andere bij elkaar bij clubs als Real Madrid, Tottenham Hotspur en HSV.

Alles is relatief, want generatiegenoot Wesley Sneijder is goed voor 58 miljoen. Met een geschat vermogen van 86 miljoen voert honkballer Kenley Jansen de lijst aan.

ook interessant

Kenneth Vermeer heeft het ongelofelijk te doen met Patrick Lodewijks, zijn gebroken keeperstrainer. De voormalig doelman van Feyenoord...

Eljero Elia scoorde de winnende in de bekerfinale en dus vond de Feyenoorder dat er een aandenken aan...

Treinreizigers moeten raar hebben opgekeken toen ze vandaag het gratis krantje de Spits meepakten. Op de voorpagina was...

Joe Garner van Preston, ken je ‘m? Vast niet, maar deze heerlijke volley van de Engelse voetballer vliegt...

Het is altijd mooi wanneer de ene grote voetballer tegen de andere voetballer speelt. Een handig videomannetje heeft...

Ze zijn al jaren onafscheidelijk, maar er lijkt binnenkort een einde te komen aan de voetbalshow van Wilfred...