Search
Close this search box.
Van der Vaart stopt, maar is nog altijd schatrijk

Van der Vaart stopt, maar is nog altijd schatrijk

Over en uit. Na een paar jaar aanmodderen in Denemarken zette Rafael van der Vaart gisteren een punt achter zijn loopbaan. Hij stopt per direct met voetballen.

Het was de afgelopen jaren weinig soeps meer, maar laten we niet vergeten dat Raffie een mooi lijstje clubs achter zijn naam heeft staan. Dat betekent ook dat hij zich over zijn pensioen geen zorgen hoeft te maken.

Sterker nog, volgens Quote staat Van der Vaart nog altijd in de top 10 van best verdienende Nederlandse sporters. Op 9, om precies te zijn. Zijn geschatte vermogen is 18 miljoen euro. Dat geld harkte hij onder andere bij elkaar bij clubs als Real Madrid, Tottenham Hotspur en HSV.

Alles is relatief, want generatiegenoot Wesley Sneijder is goed voor 58 miljoen. Met een geschat vermogen van 86 miljoen voert honkballer Kenley Jansen de lijst aan.

ook interessant

Een wedstrijd in de E’tjes tussen amateurclubs Den Hoorn en Haaglandia werd gisteren bruut verstoord door een onverlaat...

Schandalige verwikkelingen in Venray gisteravond, waar rivaliserende supportersgroepen van MVV en Roda JC op de vuist gingen. Nu...

Het is nog niet zeker of de wedstrid tussen NAC en Heracles van aanstaande zaterdag door kan gaan....

Een raar moment op de training van Bayern München deze week. Aanvaller Mario Mandzukic, spits van de Duitse...

De mannen van Voetbal Inside hebben amper vrienden in de voetballerij, en dat worden er elke week minder....

2023 is tot op heden weer zo’n heerlijk sportjaar geweest – en heeft ons ook weer vele fantastische...