Search
Close this search box.
rafael van der Vaart

Van der Vaart slecht in conditie

Rafael van der Vaart is niet in de beste conditie momenteel. De middenvelder van HSV kon zijn ploeggenoten gisteren niet bijhouden tijdens een conditietraining. De aanvoerder van de Duitse ploeg lag na afloop uitgeput op het grasveld, weet de Duitse krant Hamburger Morgenpost.

Trainer Mirko Slomka, die Van Marwijk opvolgde gaf zijn team een flinke training gisteren. Aan het einde van de training moest er nog eens vier keer 50 meter gesprint worden. Van der Vaart liep daar al snel op een grote achterstand.

De trainer nam het echter voor van der Vaart op, aangezien de speler kortgeleden nog last had van een griepje: “Dit is normaal na zo’n griepvirus. De rest van het team heeft dit intense loopwerk vaak gedaan. Daarnaast heeft Van der Vaart tegen Nürnberg lang meegespeeld. Hij was nog binnen de gestelde termijn voor de oefening. De rest van het team was gewoon ongelooflijk snel.”

ook interessant

De Duitse topclub Borussia Dortmund heeft een bijzondere video op de eigen website geplaatst. Het filmpje moet duidelijk...

Op de racebaan wil het de laatste weken niet echt vlotten, maar op datingvlak heeft Max Verstappen helemaal...

Frank De Boer ziet zichzelf voorlopig niet zomaar bij Ajax vertrekken, zegt hij tegen De Telegraaf. Ook het...

Lisa Ann wordt met haar 43 jaar gezien als de beroemdste MILF-pornoster ter wereld. Naast haar ondeugende beroep...

Sanne Wevers schreef in 2016 geschiedenis, door als eerste Nederlandse turnster een gouden plak binnen te slepen op...

Arnold Peralta, onder andere bekend van Glasgow Rangers, is op donderdagnacht in zijn woonplaats la Ceiba doodgeschoten. De...