Search
Close this search box.
rafael van der Vaart

Van der Vaart slecht in conditie

Rafael van der Vaart is niet in de beste conditie momenteel. De middenvelder van HSV kon zijn ploeggenoten gisteren niet bijhouden tijdens een conditietraining. De aanvoerder van de Duitse ploeg lag na afloop uitgeput op het grasveld, weet de Duitse krant Hamburger Morgenpost.

Trainer Mirko Slomka, die Van Marwijk opvolgde gaf zijn team een flinke training gisteren. Aan het einde van de training moest er nog eens vier keer 50 meter gesprint worden. Van der Vaart liep daar al snel op een grote achterstand.

De trainer nam het echter voor van der Vaart op, aangezien de speler kortgeleden nog last had van een griepje: “Dit is normaal na zo’n griepvirus. De rest van het team heeft dit intense loopwerk vaak gedaan. Daarnaast heeft Van der Vaart tegen Nürnberg lang meegespeeld. Hij was nog binnen de gestelde termijn voor de oefening. De rest van het team was gewoon ongelooflijk snel.”

ook interessant

Arek Milik is een topspits in wording en daar profiteren zowel Ajax als het Poolse elftal van. Achter...

Of tieneridool Justin Bieber kan zingen, daar zijn de meningen ernstig over verdeeld. Laten we daarom maar gewoon...

Bayern München won gisteren het duel in de Champions League met 1-3 bij CSKA Moskou. Arjen Robben was...

Zo kan een overwinning natuurlijk ook gevierd worden. Deze Deense vrouwenploeg maakte na een 3-2 overwinning op de...

In de Serie A hoef je niet bang te zijn voor een lege portemonnee, maar als Italiaanse vierdeklasser...

Stephan El Shaarawy gooide op de training even goed de trukendoos open op trainingscomplex Milanello. Vervolgens laat ook...