Search
Close this search box.
Van der Vaart en Sylvie

‘Van der Vaart heeft relatie met Sylvie’s beste vriendin’

Rafael van der Vaart heeft een nieuwe liefde. Het gaat om Sabia Boulahrouz, de ex-vrouw van Khalid Boulahrouz en een van de beste vriendinnen van Sylvie.

De 30-jarige international heeft het nieuws bevestigd op de website van de Duitse krant. “We kennen elkaar al jaren en zijn altijd goede vrienden geweest. De afgelopen weken hebben zich bij ons verrassend grote gevoelens ontwikkeld”, aldus Van der Vaart.

Nadat het op oudejaarsavond tot een ruzie in het openbaar was gekomen, liep het huwelijk van de Van der Vaarts op de klippen. Rafael vond daarna zijn troost bij Sabia Boulahrouz en dat klikte goed.

“Door vertrouwen zijn we naar elkaar toe gegroeid”, aldus Van der Vaart tegen Bild. Sabia Boulahrouz zegt: “We zijn nog maar kort samen. We geven het alle rust. Onze liefde heeft tijd nodig om zich te ontwikkelen.”

Volgens Sabia Boulahrouz is Sylvie van der Vaart op de hoogte van de relatie en zijn er geen problemen. “We zijn immers lang na hun scheiding bij elkaar gekomen. Sylvie leeft nu haar eigen leven.”

ook interessant

Chelsea wist gisteren het uiterst productieve Manchester City te kloppen met 0-1. Chelsea-trainer José Mourinho liet zijn team,...

Gezellig een dagje Rome. Feyenoord ontmoet vanavond AS Roma in de Europa League en en dus zijn er...

Dankzij zijn rake vrije trap veroverde FC Barcelona in 1992 de eerste Europa Cup 1, en dat levert...

Bij het stadion van Schalke 04 is door bouwvakkers een 125 kilo zware bom ontdekt. De bouwlieden waren...

Nederland heeft er op de laatste schaatsdag weer een medaille bij. Irene Schouten veroverde zojuist een bronzen medaille...

Als reactie op de bloedige aanslagen van afgelopen vrijdag, heeft Duitsland de beveiliging rondom de oefenwedstrijd Duitsland –...