Search
Close this search box.
Andy van der Meyde en zijn vriendin Melissa. © YouTube

‘Van der Meyde krijgt real-life soap’

Andy van der Meyde treedt in de voetsporen van Barbie, Jokertje en Sterretje. Volgens RTL Boulevard onderhandelt de oud-voetballer over een heuse real-life soap.

Misschien heb je het gemist, maar Van der Meyde was onlangs te zien in de VIP-versie van het programma Jouw Vrouw, Mijn Vrouw. Daar ruilde hij met tv-kenner Bert van der Veer van huis en haard en dat leverde gedenkwaardige tv op. Het optreden was blijkbaar zo’n succes dat er een extra slaatje uit geslagen moet worden.

Van der Meyde was ooit een talentvolle buitenspeler, die onder andere uitkwam voor Ajax en Internazionale. Hij vergooide zijn carrière met veelvuldig drugs- en alcoholgebruik. Het boek dat hij daar vervolgens over liet uitbrengen, werd een groot succes. Hierdoor kan Andy zich nu dagelijks op de bank nestelen.

Mocht je de aflevering van Jouw Vrouw, Mijn Vrouw willen terugkijken, dan kun je dat hier doen.

ook interessant

Johan Derksen had gisteravond geen goed woord over voor de actie van Nacer Barazite, die vanwege zijn geloofsovertuiging...

Memphis Depay, da’s toch die talentvolle aanvaller die dit seizoen tot volle wasdom groeide bij PSV? Nee dus:

...

Wie Wilfred Genee, René van der Gijp en Johan Derksen na twee avonden Voetbal Inside nog niet zat is kan...

Daar is ze weer! Na een korte periode van afwezigheid doet Sabia Engizek in het Duitse Grazia enkele opmerkelijke uitspraken. Meest in het...

Het lijkt erop dat Oranje Leeuwin Victoria Pelova momenteel geen relatie heeft, al zijn er wel de nodige...

Steeds als je denkt dat het niet gekker kan in de voetbalwereld, word je toch weer verrast. Robinho,...