Search
Close this search box.
Andy van der Meyde en zijn vriendin Melissa. © YouTube

‘Van der Meyde krijgt real-life soap’

Andy van der Meyde treedt in de voetsporen van Barbie, Jokertje en Sterretje. Volgens RTL Boulevard onderhandelt de oud-voetballer over een heuse real-life soap.

Misschien heb je het gemist, maar Van der Meyde was onlangs te zien in de VIP-versie van het programma Jouw Vrouw, Mijn Vrouw. Daar ruilde hij met tv-kenner Bert van der Veer van huis en haard en dat leverde gedenkwaardige tv op. Het optreden was blijkbaar zo’n succes dat er een extra slaatje uit geslagen moet worden.

Van der Meyde was ooit een talentvolle buitenspeler, die onder andere uitkwam voor Ajax en Internazionale. Hij vergooide zijn carrière met veelvuldig drugs- en alcoholgebruik. Het boek dat hij daar vervolgens over liet uitbrengen, werd een groot succes. Hierdoor kan Andy zich nu dagelijks op de bank nestelen.

Mocht je de aflevering van Jouw Vrouw, Mijn Vrouw willen terugkijken, dan kun je dat hier doen.

ook interessant

Giorgio Chiellini was dinsdag het nieuwste slachtoffer van de bijtgraagheid van Luis Suarez. Een trauma heeft de Italiaan...

In 2013 was er weer genoeg te genieten op de Europese voetbalvelden. Prachtige doelpunten, bizarre overtredingen en de...

Ze zijn al even gestopt met voetballen, maar de game FIFA 14 doet onze sterren van weleer herleven!...

Landskampioen Bayern München moet nog een aantal wedstrijdjes tot het eind van het seizoen. En de glorietocht ging...

PSV won zondag tegen de verwachtingen in toch de landstitel. Reden genoeg voor de fans om eens goed...

Drie Nederlandse toptalenten maken kans op de golden boy award, de prijs voor het grootste talent van de...