Search
Close this search box.
suarez-bijt-weer

Uruguayaanse pers neemt het op voor Suarez

Luis Suarez hapte gisteren in de schouder van Giorgio Chiellini, maar de pers van Uruguay neemt het massaal op voor hun topaanvaller.

De krant El Observador stelt dat er wellicht sprake was van een verdachte beweging, maar vindt niet dat er bewijs is dat Suarez daadwerkelijk heeft gebeten. “Het kan ook een moedervlek zijn”, concludeert het dagblad.

Ultimas Noticias positioneert de Uruguayaanse stervoetballer zelfs in de slachtofferrol. Volgens hen raakte Suarez zelf ook geblesseerd! Hij zou een opgezwollen kaak aan de ‘botsing’ hebben overgehouden.

La República citeert de bondscoach van Uruguay. Óscar Tábarez wilde gisteren van geen kwade opzet weten en vindt dat Suarez het doelwit is van sommige media.

De FIFA is inmiddels een onderzoek gestart naar de Liverpool-voetballer. Naar verwachting krijgt Suarez een fikse schorsing en kan hij de rest van het toernooi vergeten.

ook interessant

Een klein ongelukje voorafgaand aan de training van Oranje. Memphis Depay parkeerde zijn Audi tegen de Mercedes van...

Een verwarde man heeft vandaag een groot drama veroorzaakt in Melbourne. De 26-jarige persoon reed in op voorbijgangers...

Voormalig PSV-verdediger Alex is in Milaan gearriveerd om zich medisch te laten keuren. Hij zal daar zeer waarschijnlijk...

Het zijn mooie dagen voor de Nederlandse topsport: na een ietwat mager weekje wordt nu de ene na...

Arme Sylvie Meis, ze is gedumpt door de rijke Zwitserse nachtclubeigenaar Maurice Mobetie (35). Waarom de twee uit...

Wie zich wel eens op Whatsapp begeeft (oftewel, iedereen), kan er niet omheen: de vele emoji’s die ons...