Search
Close this search box.
suarez-bijt-weer

Uruguayaanse pers neemt het op voor Suarez

Luis Suarez hapte gisteren in de schouder van Giorgio Chiellini, maar de pers van Uruguay neemt het massaal op voor hun topaanvaller.

De krant El Observador stelt dat er wellicht sprake was van een verdachte beweging, maar vindt niet dat er bewijs is dat Suarez daadwerkelijk heeft gebeten. “Het kan ook een moedervlek zijn”, concludeert het dagblad.

Ultimas Noticias positioneert de Uruguayaanse stervoetballer zelfs in de slachtofferrol. Volgens hen raakte Suarez zelf ook geblesseerd! Hij zou een opgezwollen kaak aan de ‘botsing’ hebben overgehouden.

La República citeert de bondscoach van Uruguay. Óscar Tábarez wilde gisteren van geen kwade opzet weten en vindt dat Suarez het doelwit is van sommige media.

De FIFA is inmiddels een onderzoek gestart naar de Liverpool-voetballer. Naar verwachting krijgt Suarez een fikse schorsing en kan hij de rest van het toernooi vergeten.

ook interessant

De wereldvoetbalbond FIFA overweegt om het openingsduel van het WK voetbal, die op 12 juni 2014 gespeeld wordt,...

Hij speelde amper een jaartje bij Feyenoord, maar er stroomt nog altijd Rotterdams bloed door de aderen van John...

Met Estavana Polman heeft hij de hoofdprijs, maar wel met wat hobbels op de weg. Alle ex-vriendinnen van...

De Braziliaanse homo-groepering is niet blij met een reclame waarin de kersverse Barcelona-aanwinst Neymar de hoofdrol speelt. In...

Van Bommel wist even niet wat hij hoorde, toen hij de vraag kreeg of hij als trainer bij...

Zlatan Ibrahimovic is aanwezig in Brazilië en kreeg de vraag wie er volgens hem in de finale van...