Search
Close this search box.

United zorgt voor blamage in penaltyserie

Manchester United won gisteravond met 2-1 van Sunderland, maar dat was niet genoeg om de finale van de League-cup te bereiken. Doordat de heenwedstrijd met 2-1 verloren ging was een strafschoppenserie noodzakelijk.

Die strafschoppenserie volgde, en werd één van de slechtste in de geschiedenis. Van de tien penalty’s die in totaal genomen werden, wisten maar drie spelers te scoren. Sunderland zorgde voor twee van die drie goals en plaatste zich daarmee voor de finale van de league cup.

Namens United misten Danny Welbeck en Phil Jones het doel compleet, terwijl de inzetten van Januzaj en Rafael werden gekeerd door doelman Vito Mannone. Alleen Darren Fletcher scoorde. Voor Sunderland misten Craig Gardner, Steven Fletcher en Adam Johnson , terwijl Marcos Alonso en Ki Sung-Yueng wel doeltreffend waren.

ook interessant

Om een licentie te kiezen moet u aandacht besteden aan de licentie. Als het werd afgegeven door een...

Arme Sylvie Meis, ze is gedumpt door de rijke Zwitserse nachtclubeigenaar Maurice Mobetie (35). Waarom de twee uit...

Frederico Rosso, een speler in de Argentijnse tweede klasse is niet vies van ruw spe. In de duel...

Manchester United won gistermiddag van koploper Arsenal in de Premier League en Robin van Persie was verantwoordelijk voor...

Er is een goede kans dat de talentenploeg van Ajax aanstaande zondag verdrietig afdruipt naar huis, want PSV...

Ongelofelijk, maar waar: het nietige IJsland heeft voetbalgrootmacht Engeland zojuist uitgeschakeld op het EK. Niemand minder dan Kolbeinn...