Search
Close this search box.
United tikt 'party boy' Memphis op de vingers

United tikt ‘party boy’ Memphis op de vingers

Memphis Depay maakt nog allesbehalve indruk bij Manchester United. De leidend topscorer van de Eredivisie wist in Engeland in acht competitiewedstrijden nog maar één keer het net te vinden en is vaak nagenoeg onzichtbaar.

Louis van Gaal haalde zijn landgenoot meermaals vroegtijdig naar de kant. In de afstraffing tegen Arsenal (3-0) wisselde hij de linksbuiten zelfs al in de rust, omdat Memphis weigerde mee te verdedigen.

Omdat de prestaties van de peperdure aankoop tegenvallen, leiden de sterallures van de aanvaller tot irritaties. Zo besloot Memphis gewoon de stad in te gaan na de ruime nederlaag tegen Arsenal. Assistent-coach Ryan Giggs zou hem volgens Britse media gezegd hebben dat de out-of-form party boy zijn levensstijl moet veranderen, wil hij slagen in Engeland.

Het verklaart misschien de chagrijnige houding van Memphis bij de Oranje-selectie. De aanvaller weigerde dinsdag bijvoorbeeld met de pers te praten en zou gisteren ruzie hebben gemaakt met Robin van Persie.

 

ook interessant

Ook zijn vader was in het verleden professioneel schaatser. Maak kennis met Marcel Scheperkamp, de vader van Merijn...

De bekende Nederlandse supermarktketen Jumbo heeft zich flink verkeken op de populariteit van de Juichpakken van Roy Donders....

Cesc Fabregas heeft zichzelf niet populair gemaakt bij Liverpool. De middenvelder van Chelsea maakte in het oefenduel met...

Een grote verrassing in de Formule 1, want Ferrari moet voor komend seizoen de keuze maken voor een...

Bij de beursgang van Ajax in 1998 heeft de club een groot risico gelopen dat spelers transfervrij konden...

Heel leuk dat Ajax zo lekker draait, maar volgend jaar dreigt een ware exodus. Nou ja, ‘dreigt’: het...