Search
Close this search box.
United tikt 'party boy' Memphis op de vingers

United tikt ‘party boy’ Memphis op de vingers

Memphis Depay maakt nog allesbehalve indruk bij Manchester United. De leidend topscorer van de Eredivisie wist in Engeland in acht competitiewedstrijden nog maar één keer het net te vinden en is vaak nagenoeg onzichtbaar.

Louis van Gaal haalde zijn landgenoot meermaals vroegtijdig naar de kant. In de afstraffing tegen Arsenal (3-0) wisselde hij de linksbuiten zelfs al in de rust, omdat Memphis weigerde mee te verdedigen.

Omdat de prestaties van de peperdure aankoop tegenvallen, leiden de sterallures van de aanvaller tot irritaties. Zo besloot Memphis gewoon de stad in te gaan na de ruime nederlaag tegen Arsenal. Assistent-coach Ryan Giggs zou hem volgens Britse media gezegd hebben dat de out-of-form party boy zijn levensstijl moet veranderen, wil hij slagen in Engeland.

Het verklaart misschien de chagrijnige houding van Memphis bij de Oranje-selectie. De aanvaller weigerde dinsdag bijvoorbeeld met de pers te praten en zou gisteren ruzie hebben gemaakt met Robin van Persie.

 

ook interessant

Joe Garner van Preston, ken je ‘m? Vast niet, maar deze heerlijke volley van de Engelse voetballer vliegt...

Miesha Tate mag zich de nieuwe UFC-kampioene noemen, nadat ze vandaag Holly Holm versloeg in het titelgevecht in Las Vegas....

Merab Jordania, oud-eigenaar van Vitesse heeft in een interview met VI hard uitgehaald naar zijn oude club. De...

Het tijdperk Peter Bosz bij Ajax is voorbij, voordat het goed en wel begonnen is. De trainer zette vandaag...

Marrit Leenstra reed zojuist een prima rit op de 1.500 meter. Benieuwd of deze leuke dame al aan...

Het gros van de Oranje Leeuwinnen is voorzien, maar een behoorlijk aantal niet. Wij hebben vijf van die...