Search
Close this search box.
United-ster terug bij vrouw, minnares woedend

United-ster terug bij vrouw, minnares woedend

Tabloidkrant The Sun vermaakt zijn lezers al weken met het bijzondere verhaal over Anthony Martial en beautyqueen Emily Wademan, die naar eigen zeggen een pikant avontuurtje beleefde met de spits.

Uiteraard werd er geen wederhoor gepleegd met Martial zelf, die gewoon getrouwd is. Volgens Emily beweerde hij tegen haar gescheiden te zijn.

Om alle twijfel uit de wereld te helpen, plaatste de aanvaller gisteravond echter een selfie met zijn wederhelft, onder begeleiding van de inspirerende tekst ‘Hihi’.

United-ster terug bij vrouw, minnares woedend
© Instagram

Dat werkte eerder averechts, want Martial kreeg direct bakken met stront over zich heen. “Hoe heb je je hier uit gered, vreemdgaande klootzak?” luidt één van de subtiele commentaren.

Ook de minnares in kwestie is WOEST. “Hij liegt tegen me, ik krijg de shit over me heen en zij neemt hem terug. Same old story”, pent Emily op Twitter. De tweet werd meer dan 1.000 keer geliket, al heeft ze haar account inmiddels verwijderd.

De voormalig X Factor-deelneemster is overigens in trek onder Red Devils: Adnan Januzaj, Nick Powell, Jesse Lingard en Guillermo Varela zouden eveneens intiem contact met haar hebben gezocht.

United-ster terug bij vrouw, minnares woedend
© Instagram

ook interessant

Ajax heeft direct actie ondernomen na de smakeloze actie van deze onverlaat. De ‘fan’ in kwestie is gevonden...

De familie van Johan Cruijf is zeer blij met alle steun na het overlijden van de legende afgelopen...

Voormalig FC Twente-doelman Sander Boschker is aan de dood ontsnapt. De Tukker vloog van Kuala Lumpur naar Amsterdam,...

David Beckham is het gezicht van whiskeymerk Haig Club en dat zit een Britse anti-alcoholorganisatie niet lekker. Becks...

Het lukt Memphis Depay maar niet om van zijn image van bad boy af te komen. De Britse...

Veel ondernemers in Rotterdam houden donderdag hun kroegen dicht, doodsbenauwd voor op wraak beluste AS Roma-fans die voor...