Search
Close this search box.
Twitter laat zeer pikant kiekje Dionne Stax gewoon staan

Twitter laat zeer pikant kiekje van Dionne Stax gewoon staan: “Kansloos”

Dionne Stax is helemaal niet blij met een smerig kiekje van de nieuwslezeres dat op Twitter circuleert. Ze probeert de afbeelding al dagenlang te laten verwijderen, maar de microblog geeft niet thuis.

Op de foto (die we je zullen besparen) is het geslachtsdeel van een man te zien, die een kwakje heeft achtergelaten op een portretfoto van de presentatrice. ‘Kansloos’, noemt Stax het, en dat lijkt ons inderdaad de juiste benaming.

“Hoe is het mogelijk dat de ranzige tweets van dit anoniempje nog steeds zichtbaar zijn na herhaaldelijk melden?” vraagt ze aan Twitter. “Om misselijk van te worden…”

De account, met de naam ‘Jan de Groot’, was zo trots op zijn daad dat hij de foto naast Dionne Stax ook richting het Twitter-account van de NOS én Humberto Tan stuurde. Tan zou een affaire met de nieuwslezeres hebben gehad.

Het is inderdaad vreemd dat Twitter nog geen actie heeft ondernomen, laat expert Jaap van Zessen aan het AD weten: “Als je als geverifieerde Twittergebruiker- en dat is Dionne Stax, omdat ze een blauw vinkje bij haar Twitterprofiel heeft staan – iets dat ongewenst is bij Twitter rapporteert, dan wordt het bericht in kwestie meestal binnen 48 uur verwijderd. ”

https://twitter.com/DionneStax/status/990896686376550400

ook interessant

Toegegeven: voor zo’n pedant mannetje heeft Wilfred Genee een prachtige vrouw. De brutale presentator is sinds 2008 getrouwd...

De sportwereld reageert geschokt op het nieuws dat Johan Cruijff is getroffen door longkanker. Op de social media-kanalen...

“Mijn jeugd gun je je ergste vijand niet”, laat hij ooit melancholisch weten. Toch schopt Sjaak Polak (1976)...

Het heeft door wat problemen even geduurd voordat PSV een geschikte Esporter had, maar het is nu dan...

Niet alleen Messi kan scoren bij Barcelona, ook Tello weet het net makkelijk te vinden, getuige zijn hattrick...

Lex van radiostation 3FM is in Brazilië en krijgt de kans om samen met twee Nederlandse gasten het...