Search
Close this search box.
Twitter laat zeer pikant kiekje Dionne Stax gewoon staan

Twitter laat zeer pikant kiekje van Dionne Stax gewoon staan: “Kansloos”

Dionne Stax is helemaal niet blij met een smerig kiekje van de nieuwslezeres dat op Twitter circuleert. Ze probeert de afbeelding al dagenlang te laten verwijderen, maar de microblog geeft niet thuis.

Op de foto (die we je zullen besparen) is het geslachtsdeel van een man te zien, die een kwakje heeft achtergelaten op een portretfoto van de presentatrice. ‘Kansloos’, noemt Stax het, en dat lijkt ons inderdaad de juiste benaming.

“Hoe is het mogelijk dat de ranzige tweets van dit anoniempje nog steeds zichtbaar zijn na herhaaldelijk melden?” vraagt ze aan Twitter. “Om misselijk van te worden…”

De account, met de naam ‘Jan de Groot’, was zo trots op zijn daad dat hij de foto naast Dionne Stax ook richting het Twitter-account van de NOS én Humberto Tan stuurde. Tan zou een affaire met de nieuwslezeres hebben gehad.

Het is inderdaad vreemd dat Twitter nog geen actie heeft ondernomen, laat expert Jaap van Zessen aan het AD weten: “Als je als geverifieerde Twittergebruiker- en dat is Dionne Stax, omdat ze een blauw vinkje bij haar Twitterprofiel heeft staan – iets dat ongewenst is bij Twitter rapporteert, dan wordt het bericht in kwestie meestal binnen 48 uur verwijderd. ”

https://twitter.com/DionneStax/status/990896686376550400

ook interessant

Nog geen twaalf jaar geleden was hij nog de grote ster van Brazilië op het WK 2002 in...

President van de Verenigde Staten, dj of presentator van 3 op Reis: prima baantjes, maar er gaat weinig...

Ryan Sessegnon is een talentvolle speler van Fulham en genomineerd voor de Young Player of the Year-award. Maar...

Het voetbaltalent van Arsenal-middenvelder Jack Wilshere is onmiskenbaar, maar de Engelsman komt vaker in het nieuws door zijn...

Hij mag vanavond laten zien wat hij waard is op het Eurovisie Songfestival, maar daar gaan we het...

Robin van Persie is in een groot aantal landen enorm populair. Ook in Turkije stond een gigantische mensenmassa...