Search
Close this search box.
turkse-international-geeft-blind-trap-na

Turkse international geeft Blind trap na

Je hebt het ongetwijfeld gemerkt aan het getoeter in de straat: Turkije plaatste zich gisteravond rechtstreeks voor het EK.

Hoewel de feestvreugde overheerste in Turkije kon international Oguzhan Özyakup, afkomstig uit Zaandam, het niet laten om Blind nog een sneer te geven.

Hoewel hij het jammer vindt voor zijn Nederlandse vrienden dat Oranje er niet bij is op het EK, is hij niet te spreken over het gedrag van onze bondscoach.

“Die dingen van de bondscoach van Nederland”, zei Özyakup tegen de NOS. “Zijn uitspraken en dat mailtje van hem… Dat soort dingen motiveert ons alleen maar.”

Danny Blind gaf voorafgaand aan de wedstrijd Tsjechië – Turkije toe dat hij een mailtje naar de Tsjechische bondscoach had gestuurd om hem te feliciteren met de EK-kwalificatie.

ook interessant

Vaste Voetbal Inside-kijkers weten dat men in de populaire voetbalshow niet echt te spreken is over NOS-man Arno...

Thibaut Courtois mag gewoon voor Atletico Madrid spelen als de ploeg Chelsea in de halve finale van de...

Waar woonde jij toen je 21 jaar oud was? Een goor studentenhuis waarschijnlijk, of lekker bij papa en...

Marouane Fellaini liet zich tegen Manchester City (3-0 verlies Manchester United) niet van zijn beste kant zien. Camerabeelden...

Een prachtvrouw, zo mogen we de nieuwe vrouwelijke grensrechter uit Servië wel beschrijven. Aleksandra Milojevic is de naam...

Andy Murray mag dan gelden als een van de grootste kanshebbers voor de Wimbledon-titel, hij was vandaag wel...