Search
Close this search box.
turkse-international-geeft-blind-trap-na

Turkse international geeft Blind trap na

Je hebt het ongetwijfeld gemerkt aan het getoeter in de straat: Turkije plaatste zich gisteravond rechtstreeks voor het EK.

Hoewel de feestvreugde overheerste in Turkije kon international Oguzhan Özyakup, afkomstig uit Zaandam, het niet laten om Blind nog een sneer te geven.

Hoewel hij het jammer vindt voor zijn Nederlandse vrienden dat Oranje er niet bij is op het EK, is hij niet te spreken over het gedrag van onze bondscoach.

“Die dingen van de bondscoach van Nederland”, zei Özyakup tegen de NOS. “Zijn uitspraken en dat mailtje van hem… Dat soort dingen motiveert ons alleen maar.”

Danny Blind gaf voorafgaand aan de wedstrijd Tsjechië – Turkije toe dat hij een mailtje naar de Tsjechische bondscoach had gestuurd om hem te feliciteren met de EK-kwalificatie.

ook interessant

Een heerlijke panna in Brazilië dit weekend. Ceará wist bij de cornervlag zijn tegenstander op heerlijke wijze te foppen....

Pim Blokland, lid van de raad van commissarissen bij Feyenoord, is blij met het resultaat dat Feyenoord afgelopen...

PSV wil voor 2020 een plan klaar hebben voor een stadion van 50.000 toeschouwers. Of het om een...

Deze eeuw is het woord theater niet altijd meer synoniem voor een speler die met gevoel voor drama...

Bij het stadion van Schalke 04 is door bouwvakkers een 125 kilo zware bom ontdekt. De bouwlieden waren...

Tijd voor een hartverwarmend verhaal op deze koude donderdagavond. Arjen Robben heeft een jonge vluchteling uit Syrië namelijk...