Search
Close this search box.
Trainer mogelijk weg na ontblote tampeloeres

Trainer mogelijk weg na ontblote tampeloeres

De verleidingen zijn natuurlijk groot als je op trainingskamp gaat naar een Turkse badplaats, maar een speler van Paderborn waande zich iets té veel in Lloret de Mar. Spits Nick Proschwitz liet in een dronken bui zijn broek zakken, recht voor de ogen van een vrouwelijke organisator van het trainingsuitje.

De dame in kwestie was niet heel erg onder de indruk van Nick’s pielemuis, maar het bestuur van de club is laaiend. Ze stuurden de Duitser per direct de laan uit en roepen ook Paderborn’s trainer op het matje. Hij wordt een gebrek aan discipline verweten.

Proschwitz is zich van geen kwaad bewust. “Ik had geen onderbroek aan onder mijn joggingbroek. Eén van mijn teamgenoten heeft mijn broek uitgetrokken. Langer dan één seconde was de broek niet naar beneden”, laat hij weten.

Trainer mogelijk weg na ontblote tampeloeres
De viespeuk in kwestie. © Pro Shots

 

 

ook interessant

Ola Toivonen ligt blijkbaar goed in Turkije. Een tweede club uit het land heeft zich voor de omstreden...

Okee; we zeggen in de kop dat Olivia Culpo haar vriend aan de kant heeft gezet om een...

Ricardo Kishna zal ogen op zich gericht krijgen als hij in Rome over straat gaat. De aanvaller van...

Sepp Blatter is teleurgesteld in KNVB-voorzitter Michael van Praag, die tijdens het UEFA-congres openlijk aangaf dat de FIFA-voorzitter...

De laatste vriendin van Neymar was Bruna Biancardi, maar er gingen haar veel prachtige brunettes voor... Alle scharrels...

Een Engelse grensrechter werd dit weekend op ludieke wijze voor gek gezet. Tijdens het duel tussen Fulham en...