Search
Close this search box.
Trainer mogelijk weg na ontblote tampeloeres

Trainer mogelijk weg na ontblote tampeloeres

De verleidingen zijn natuurlijk groot als je op trainingskamp gaat naar een Turkse badplaats, maar een speler van Paderborn waande zich iets té veel in Lloret de Mar. Spits Nick Proschwitz liet in een dronken bui zijn broek zakken, recht voor de ogen van een vrouwelijke organisator van het trainingsuitje.

De dame in kwestie was niet heel erg onder de indruk van Nick’s pielemuis, maar het bestuur van de club is laaiend. Ze stuurden de Duitser per direct de laan uit en roepen ook Paderborn’s trainer op het matje. Hij wordt een gebrek aan discipline verweten.

Proschwitz is zich van geen kwaad bewust. “Ik had geen onderbroek aan onder mijn joggingbroek. Eén van mijn teamgenoten heeft mijn broek uitgetrokken. Langer dan één seconde was de broek niet naar beneden”, laat hij weten.

Trainer mogelijk weg na ontblote tampeloeres
De viespeuk in kwestie. © Pro Shots

 

 

ook interessant

Max, Lewis en Nyck: wij zetten de vriendinnen en vrouwen van de bekende Formule 1-coureurs voor je op...

De beloftes van Ajax en FC Twente mogen volgend seizoen mogelijk mee gaan spelen in de Jupiler League,...

Het was een gemengd avondje voor Cristiano Ronaldo. De steraanvaller van Real Madrid schoot prachtig raak tegen FC...

Opnieuw een prachtige reclame van sportmerk Nike. Voetballers als Ronaldo, Zlatan, Rooney en Neymar worden vervangen door hun...

René van der Gijp zou tijdens een van zijn huwelijken losse handjes hebben gehad, zo vertelt zijn ex in...

Memphis Depay maakt nog allesbehalve indruk bij Manchester United. De leidend topscorer van de Eredivisie wist in Engeland...