Search
Close this search box.
Tom Hardy laat deze hilarische tattoo zetten na wedje met DiCaprio

Tom Hardy laat deze hilarische tattoo zetten na wedje met DiCaprio

Tom Hardy kun je kennen van films als Inception en Max Max, of de serie Peaky Blinders. Maar de Britse acteur staat nu ook bekend als de man die een weddenschap van Leonardo DiCaprio verloor… en daardoor een beschamende tattoo moest laten zetten.

Hardy, tegenspeler van DiCaprio in The Revenant, geloofde niet dat de acteur een Oscar zou winnen voor zijn rol in de film. Niet zo’n hele gekke gedachte, trouwens. Leo was daarvoor al vijf keer genomineerd voor de filmprijs, maar verloor hem iedere keer.

Maar dit keer mocht DiCaprio het felbegeerde beeldje dus wél in zijn knuistjes houden. Het gevolg was dat Hardy een tattoo moest laten zetten met de tekst ‘Leo knows all’, onthulde hij aan Esquire. Het plakplaatje moest bovendien geschreven worden in het slechte handschrift van Leonardo zelf.

En het moet gezegd worden: Hardy is een man van zijn woord. Op een Instagram-foto van twee dagen geleden is de tekst duidelijk zichtbaar op zijn arm. Wat een baas!

https://www.instagram.com/p/BehlVJRAmJo/?utm_source=ig_embed

 

ook interessant

Ajax vloog donderdagavond uit de Europa League nadat het over twee wedstrijden op uitdoelpunten geklopt werd door Dnipro...

Behalve de beeldschone goal van Adnan Januzaj viel er bar weinig te beleven tijdens België – Engeland. Beide...

Jetro Willems verblijft momenteel met PSV in China, iets wat wel eens de laatste trip van de verdediger...

Nee, Jasper Cillessen heeft zich niet populair gemaakt bij de Ajax-fans. De doelman ging GRU-WE-LIJK in de fout...

We zijn de tel kwijtgeraakt hoe vaak het beroemde val-filmpje van Sepp Blatter is getoond in Voetbal Inside,...

Sevilla won woensdagavond de finale van de Europa League na strafschoppen van Benfica, maar het opvallendste moment was...