Search
Close this search box.
Dumoulin heeft een hekel aan selfies en handetekeningenjagers

Tom Dumoulin heeft een hekel aan selfies en handtekeningenjagers

Je zou het misschien niet verwachten, maar het leven van Tom Dumoulin gaat niet over rozen. Zijn nieuwe status van beroemdheid bevalt hem totaal niet, zo onthult die wielerkampioen aan Cycling.be.

“Weet je, ik werd opeens een bekende Nederlander en dat is helemaal mijn ding niet”, is de Giro-winnaar openhartig. “Ik ben het niet gewend om de hele tijd herkend te worden: ik ben mijn privacy een beetje kwijt en kan niet gewoon rustig naar een café of restaurant.”

Dumoulin baalt ervan dat met mensen hem constant aankijken en hem om een selfie of handtekening vragen. “Dat vind ik heel moeilijk en is me tegengevallen”, vertelt hij. “Als ik boodschappen doe, zijn er elke keer mensen die me aanspreken of aankijken, en dat is gewoon raar: ik ben nog amper op mijn gemak. Al moet ik toegeven dat ik het stilaan wel een plaats kan geven en dat ik er beter mee om kan dan enkele maanden geleden.”

Dat komt met name door de steun van zijn vriendin Thanee, laat hij weten. Nou ja, de boodschap is duidelijk: mocht je Tom tegen het lijf lopen tijdens een weekendje Limburg? Laat hem gewoon met rust.

ook interessant

De Olympische Spelen mogen dan voorbij zijn, maar dat wil niet zeggen dat de Nederlandse sporters niet verder...

Niets mag Cristiano Ronaldo in de weg staan om te shinen bij Real Madrid, en dus hield hij...

Het kon natuurlijk niet uitblijven, de grappen over Björn Kuipers met z’n PSV-bril na de nederlaag van Feyenoord...

De grap die je wist dat zou komen. Karim Benzema wordt verdacht van het afpersen van Matthieu Valbuena,...

Eerder dit seizoen ontstond er wat ophef nadat PSV’er Davy Pröpper zijn broer, De Graafschap-speler Robin Pröpper, een...

Marc Wilmots – voormalig bondscoach van België – deed gisteren een opmerkelijke uitspraak tegenover het Franse ‘L’Equipe’. Wilmots...