Search
Close this search box.
Vriendin en salaris Thomas van den Belt

Salaris, relatie met Slot en de vriendin van Thomas van den Belt

Feyenoord zet met de komst van Thomas van den Belt in op een nieuw Mats Wieffer-scenario. Een uitblinker in de Keuken Kampioen Divisie oppikken en hopen dat hij dat ook in Rotterdam laat zien. Maar wie is de vriendin van Van den Belt, en wat is zijn salaris? In dit artikel lees je alles over deze rijzende ster.

In het kort:

De vriendin van Thomas van den Belt

Thomas van den Belt heeft een vriendin. De middenvelder van Feyenoord heeft een relatie met Emma Modini Christine Lochorn, oftewel Emma Lochorn. Veel is er niet bekend over het koppel, behalve dat ze minstens een jaar bij elkaar zijn.

Emma is net zo sportief als Thomas en ook aardig getalenteerd. Ze speelt al jarenlang hockey op prima niveau, vroeger bij de DH Dragons en later voor Laren. Een tweede hockeymeisje in de voetbalvrouwselectie dus, na Noor Omrani: zij is de vriendin van Marcus Pedersen.

Onlangs nam Van den Belt afscheid van ‘zijn’ PEC Zwolle en dat leverde zowel bij Thomas als bij Emma tranen op.

Emma Lochorn is de vriendin van Thomas van den Belt
©JHGoedhals de Mude
Thomas van den Belt heeft een relatie met Emma Lochorn
© Facebook

Salaris Van den Belt bij Feyenoord

Volgens Salary Sport streek Thomas van den Belt na zijn contractverlenging in de zomer van 2022 100.000 euro per jaar op bij PEC Zwolle. Bij Feyenoord zal hij er financieel ongetwijfeld op vooruit gaan. Exacte cijfers over zijn loonsom zijn niet bekend. Maar het zal vergelijkbaar zijn met het salaris dat Feyenoord aan Wieffer gaf toen hij net overkwam van Excelsior vorig jaar. Dat is naar verluidt 200.000 euro per seizoen. Geen vetpot, maar een prima bedrag voor een speler die het nog moet laten zien natuurlijk.

Thomas van den Belt verdient 200.000 euro per jaar
© Instagram: @Thomasvdbelt_

Gerard van den Belt is de vader van Thomas

Thomas van den Belt is de zoon van Gerard van den Belt. Zijn vader is ook zeker geen onbekende in de voetbalwereld. Gerard van den Belt was in het verleden net als zijn zoon profvoetballer. De vijftigjarige ex-aanvaller speelde ooit voor 138 wedstrijden voor FC Zwolle. Na zijn loopbaan als actieve voetballer werd hij algemeen directeur van de club. Na vier jaar vervulde hij die functie ook een aantal jaren bij SC Cambuur. Tegenwoordig werkt Gerard van den Belt als financieel directeur bij Cambuur. Na de degradatie van PEC Zwolle adviseerde vader Gerard zijn zoon om te vertrekken bij PEC, maar de middenvelder wilde bij zijn grote liefde blijven.

Zoon Thomas van den Belt met zijn vader Gerard van den Belt
© Pro Shots

Thomas heeft goede band met Arne Slot

Thomas van den Belt speelt dus dit seizoen in het shirt van Feyenoord. Dat betekent tevens een hereniging met Feyenoord-trainer Arne Slot. Die twee kennen elkaar al langer. “Ik heb een goede band met zijn vader”, vertelde Slot op een persconferentie. “Gerard en ik zijn al jaren goede vrienden, dus ik ken Thomas ook heel goed. Bijna al onze concurrenten wilden hem ook hebben. Wat er wat mij betreft uitspringt, los van dat hij veel goals maakt en assists geeft, is zijn inzicht.”

Thomas van den Belt en Arne Slot kennen elkaar uit het verleden
© Instagram: @Thomasvdbelt_

Slot en Thomas kennen elkaar niet alleen via hun vader, maar Slot is zelfs ooit de trainer geweest van de nieuwe Feyenoord-aanwinst. Daarover heeft Slot nog wel een mooie anekdote. “Ik ben ooit trainer van de Onder-14 van PEC Zwolle geweest en hij speelde in de Onder-13. Toen haalde ik hem er al heel vaak bij. Ouders zeggen dan snel dat het het zoontje van een vriend van je is. Ik denk dat die ouders zich nu achter de oren krabben.”

Van den Belt Speler van het Jaar

Dat Feyenoord niet zomaar een speler heeft binnengehaald, blijkt wel uit het feit dat Thomas van den Belt is uitgeroepen tot de beste speler van de Keuken Kampioen Divisie in het seizoen 2022/23. De middenvelder die zichzelf ‘controleur’ noemt, maakte afgelopen seizoen zestien goals en gaf acht assists. Dat was zelfs bondscoach Ronald Koeman opgevallen. “Thomas kwam tijdens het technisch overleg bij de KNVB ter sprake. Hij is een intelligente speler en die jongens pakken nieuwe dingen snel op.” Dus wellicht zien we naast Wieffer ook Van den Belt snel terug in Oranje.

Thomas van den Belt speler van het jaar KKD 2022/23
© Instagram: @Thomasvdbelt_

ook interessant

Ze zijn overal en zien alles… Zelfs doelpunten! Een drone – je weet wel, zo’n onbemand vliegtuigje –...

Robin van Persie en Arjen Robben zijn beide in de top tien van de Gouden Bal verkiezing geëindigd....

Kenneth Vermeer ligt er tot de winterstop uit met een zware blessure en dat is voor Feyenoorders reden...

We kunnen moeilijk stellen dat Johan Derksen zich alleen met voetbal bezighoudt. De sigaarsnor uitte in Voetbal Inside...

In de Verenigde Staten leeft het WK niet echt. De Amerikanen zien voetbal überhaupt als vrouwensport en vermaken...

Een nieuwe Europa Cup is voor PSV ver weg na de blamage van gisteravond, een prijs die de...