Search
Close this search box.
Theo Janssen is gescheiden, maar heeft alweer een nieuwe vriendin

Zijn ex-vrouw, vriendin en het gezin van Theo Janssen: dit wil je weten

Theo Janssen was jarenlang een van de meest markante figuren uit de voetbalwereld. Inmiddels vertolkt hij zijn ongezouten mening als analist op televisie. Ook zijn privéleven is interessant: Theo Janssen is gescheiden, maar heeft alweer een nieuwe vrouw. In dit artikel vertellen we je alles!

In het kort:

Theo Janssen gescheiden van ex-vrouw

“Binnenkort geef ik een feest, dan ben ik 25 jaar gescheiden”, grapte Theo Janssen ooit in een interview met NRC. Maar zo luchtig als hij er daar over deed, is het niet. Theo Janssen heeft een boek uitgebracht, maar daarin wilde hij niets vertellen over zijn ex-vrouw. Daarnaast wilde hij niets over dat huwelijk kwijt. Vrij ironisch, vond schrijver van het boek Marcel van Roosmalen. “Zijn ex-vrouw, van wie iedereen wel weet wie het is, wilde niet met naam en toenaam in het boek. Als je ‘vrouw van Theo Janssen’ googelt, zie je haar naam gewoon stan.”

Natasha is de ex-vrouw van Theo Janssen
© HELDEN

En daar heeft hij gelijk in. Natasha Janssen is de ex-vrouw van Theo Janssen. Zij hebben samen een dochter genaamd Iris, wiens naam hij ook absoluut niet in het boek wilde hebben. Iris Janssen is inmiddels zestien jaar en zij heeft ook een broer, Lex (21). Zij woonden lange tijd samen in de Arnhemse wijk De Schuytgraaf. Later kwamen Theo en Natasha in een echtscheiding terecht. Dat was voor Theo Janssen reden genoeg om in zijn boek geen details te delen. Dat zou alleen maar in zijn nadeel kunnen werken.

Lex is de zoon van Theo Janssen
© Instagram: @Theojanssen1981

De nieuwe vriendin van Theo Janssen

Die scheiding kwam er uiteindelijk toch, waardoor Janssen op zoek kon naar een nieuwe vriendin. Die vond hij in Linda Kolkman, die hij kende via Vitesse. Theo was assistent-trainer van Vitesse Onder-19 en Linda is fysiotherapeut bij de club. Eind 2022 vroeg Theo Janssen Linda ten huwelijk. Zij stappen binnenkort samen het huwelijksbootje in. Daarnaast hebben Theo en Linda ook een kind samen. Opnieuw kregen zij een zoontje, die halverwege 2022 geboren werd. Sem is zijn naam.

Linda Kolkman is de nieuwe vriendin van Theo Janssen
© Instagram: @Theojanssen1981

Het gezin van Theo Janssen

Theo Janssen is een echte Arnhemmer. Hij is daar geboren en getogen. Sterker nog, toen hij in 2003 door Vitesse werd uitgeleend aan Racing Genk, kreeg hij last van heimwee. Toen hij bij FC Twente en Ajax voetbalde, is hij daardoor altijd in Arnhem blijven wonen. Elke dag op en neer dus. Janssen komt uit een gezin met twee kinderen. Hij woonde samen met zijn vader, zijn moeder Martha en zijn broer Patrick. Bij zijn vader werd ooit een tumor ontdekt, maar hij is daarvan genezen. Inmiddels heeft Janssen zelf ook een gezin, met zijn vriendin Linda en zijn drie kinderen.

Martha is de moeder van Theo Janssen
© Instagram: @Theojanssen1981
Theo Janssen en zijn vriendin Linda hebben een zoon genaamd Sem
© Instagram: @Theojanssen1981

Het salaris en vermogen van Theo Janssen

Wat Theo Janssen aan het begin van zijn carrière verdiende, is niet bekend. Wel zijn er cijfers beschikbaar van zijn periodes bij FC Twente en Ajax. Volgens NU.nl verdiende Janssen in zijn eerste periode bij FC Twente minder dan zeven ton per jaar. In zijn laatste jaar ging hij negen ton verdienen nadat hij zijn contract had verlengd. Toen hij zijn transfer naar Ajax te pakken had, kon hij opnieuw een salarisverhoging tegemoet zien. In Amsterdam streek hij 1.150.000 euro per jaar op. Daarom schatten wij het vermogen van Theo Janssen op zo’n 8 miljoen euro.

Het geschatte vermogen van Theo Janssen is 8 miljoen euro
© Instagram: @Theojanssen1981

Bijzondere biografie Janssen

Zoals eerder vermeld heeft Janssen dus een biografie uitgebracht. En dat is er niet zomaar één. Janssen wilde namelijk graag een boek, maar wilde het liefst zo min mogelijk vertellen over zijn privéleven. Van Roosmalen omschrijft het als volgt. “Ik heb mezelf vervloekt dat ik aan dit boek ben begonnen en ik denk dat dat wederzijds was. Het was een bizarre botsing van belangen: oud-voetballer wil boek maar wil niets zeggen, schrijver probeert ieder woord eruit te trekken.”

Theo Janssen heeft een slecht, maar geniaal boek

Het gevolg was een heel bijzonder boek. Zo heeft Janssen ooit onder invloed van alcohol een zwaar auto-ongeluk veroorzaakt, maar ook daar wilde hij niets over vertellen. Van Roosmalen vulde 220 pagina’s aan gesprekken tussen hen waaruit telkens weer bleek dat Janssen eigenlijk niet wilde meewerken. Uiteindelijk werd het dus een boek vol ‘slap gelul’, zoals de schrijver dat zelf noemt. Dat maakt het boek zo vermakelijk, dat het op nummer één kwam te staan in de Bestseller 60.

ook interessant

Kent u Michael Jackson nog? De dochter van de in 2009 overleden King of Pop heeft het nu...

Een grote tragedie in Mexico. 21 spelers en fans van een voetbalteam kwamen om het leven toen een...

Trainers werden vroeger nog wel eens op Marktplaats gezet bij tegenvallende resultaten, maar tegenwoordig zijn de ludieke acties...

De Duitse bekerfinale Borussia Dortmund – Bayern München is geëindigd in een 0-2 overwinning voor Bayern München. Arjen...

Voetballers, ze zijn niet bang van een gokje. Veel voetballers hebben zich wel eens gewaagd aan het casino....

Oranje verloor vanavond met 2-3 van Tsjechië en werd uitgeschakeld voor het EK 2016. Op het toernooi, waar...