Search
Close this search box.
Theo Janssen

Theo Janssen stopt per direct

De kogel is door de kerk, Theo Janssen stopt met voetballen. De middenvelder van Vitesse kan zich na opnieuw een zware blessure niet meer motiveren om terug te keren.

Janssen raakte in september geblesseerd aan zijn knie en lag er na een operatie meerdere maanden uit. Na de winterstop hervatte de Janssen de training, maar kreeg daarbij direct een flinke terugslag, waardoor hij opnieuw onder het mes moest en de rest van het seizoen uitgeschakeld is.

Janssen licht zijn beslissing toe: “Ik heb gevochten voor mijn laatste kans. Na mijn kruisbandblessure wilde ik absoluut terugkomen en nog een aantal wedstrijden spelen. Door een nieuwe blessure ging dat niet. Hierdoor ben ik na gaan denken over mijn toekomst. Al snel kwam ik tot de conclusie dat die niet meer op het voetbalveld ligt”, aldus Janssen.

Hij gaat bij Vitesse verder als scout en zal zich verder als trainer ontfermen over talenten bij de club. Janssen begint per 1 juli aan zijn nieuwe functie. “Ik denk dat ik aardig oog heb voor talent. Het lijkt me een uitdaging om talentvolle spelers voor Vitesse te ontdekken. Spelers die de academie en de A-selectie versterken.”

ook interessant

Het is nog niet zeker of Chili-sterspeler Arturo Vidal erbij is bij het duel Chili – Nederland op...

Kaka beleeft momenteel zijn voetbalpensioen bij Orlando City, maar doet dat zonder de vrouw met wie hij 13...

Nederland – Mexico gaat morgenavond op herhaling. De Mexicanen zijn nog steeds niet over de duik van Arjen...

Soms wil het niet zo vlotten in de relatie en ga je op zoek naar spannende oplossingen. Onderstaande...

Ajax is geïnteresseerd in de talentvolle FC Groningen-aanvaller Richairo Zivkovic. Dat vertelt voetbaldirecteur Marc Overmars aan Voetbal International....

Boze fans uit Uruguay hebben verdediger Paul Dummett van Newcastle United met de dood bedreigd. Dat meldden Britse...