Search
Close this search box.
Thanee van Hulst is de vrouw van Tom Dumoulin

Tom Dumoulin is dolgelukkig met zijn vrouw Thanee

Wielrenner Tom Dumoulin was jarenlang Nederlands’ beste wielrenner, maar hing dit jaar zijn fiets aan de wilgen. Hij was het plezier in de sport kwijt. Nu hij op de Spelen weer op jacht gaat naar eremetaal, wordt hij ongetwijfeld gesteund door zijn geliefde. We stellen je graag voor aan Thanee van Hulst, de vrouw van Tom Dumoulin. Het tweetal is al jaren onafscheidelijk en stapte in 2018 in het huwelijksbootje.

Thanee is heel belangrijk voor Tom, zo blijkt uit een ontboezeming die hij tegenover Wielerflits deed. “Voordat ik met mijn planning voor een wedstrijd begin, app ik meestal mijn vriendin nog even. Ik vind dat belangrijk, dat ze weet hoe ik me voel én dat ze me nog even succes wenst.”

“Ik wacht vaak nog even op het antwoord. En als ik het niet meteen krijg, dan kijk ik vlak voor de start nog eventjes op mijn telefoon. Als ik geen reactie krijg, dan denk ik niet dat ik minder presteer, maar het is wel fijn om dat appje even te lezen, ik vind dat prettig.”

Dumoulin zit inmiddels weer op de fiets en gaat op de Spelen een nieuwe poging doen voor eremetaal. De Limburger pakte vier jaar geleden zilver. Enfin: dit is Thanee van Hulst, de vrouw van Tom Dumoulin:

ook interessant

Rafael van der Vaart zal dan blij zijn met zijn doelpunt tegen Estland gisteren, hij heeft toch een...

Jij hebt geen gekke waarzegsters nodig om 2017 te voorspellen, toch? Vertel: wat gebeurt wél, en wat sowieso NIET...

Een grote verrassing in de Formule 1, want Ferrari moet voor komend seizoen de keuze maken voor een...

Het gerucht ging al langer dat Jack van Gelder in beeld was bij SBS6 om de vers vergaarde...

Alles wat je nog niet wist over Feyenoord-goalgetter Santiago Giménez: zijn salaris, zijn vriendin en zijn knappe zus!...

We weten al een tijdje dat voormalig PEC-voetballer Lars Veldwijk zijn ex Kelly Loef heeft ingeruild voor de...