Search
Close this search box.
Tess Wester en Estavana Polman

Tess Wester schaakt de voetballende ex van Estavana Polman

Laat het maar aan de voetballerij over om ook tijdens het WK Handbal onderwerp van gesprek te zijn. Handbal-keepster en aanvoerder Tess Wester schijnt het te doen met Mart Lieder.

Dat is de spits van FC Eindhoven en (pikant, pikant) de ex van haar teamgenoot Estavana Polman.

De vermoedens worden geuit door Spelersvrouw.nl, op basis van het Instagram-gedrag van de twee tortelduifjes. Wie de profielen van het sport-duo erop naslaat, ziet inderdaad veel hartjes en plagerijtjes over en weer. “Stoere foto, jammer dat je gooit als een wijf”, schreef Tess vorige week nog met een kus-smiley bij een foto van Mart.

Is er nog meer bewijs? Misschien het feit dat Mart als verklaring voor een recentelijke hattrick toegaf dat hij ‘verliefd is’.

Voor alle duidelijkheid: Wester had ruim acht jaar een relatie met handbal-collega Bobby Schagen en er zijn geen officiële berichten dat dat uit is. Er werd zelfs een documentaire over het handbalkoppel gemaakt.

Maar of het nu wel of niet aan is tussen Tess en Mart, zijn voormalige lover Estavana zal er niet mee zitten. Zij is dolgelukkig met voetballer Rafael van der Vaart, met wie ze dit jaar een kindje kreeg.

ook interessant

Via Sparta kwam Suently Alberto terecht bij PSV. Bij de beloften groeide hij uit tot een vaste waarde,...

Messi is de laatste tijd nogal bezig met de zogenaamde selfies. Nadat hij eerder al in een reclame...

Voor PSV-fans was het gisteren een dag om nooit te vergeten. De club uit Eindhoven veroverde zondag de...

Het gaat Memphis Depay op het voetbalveld allesbehalve voor de wind, maar privé lijkt hij bijzonder in zijn...

Wie is de vriend van Femke Bol? Wat verdient ze? En hoe zit het met die hoge stem?...

Terwijl Engelse profvoetballers keihard aan de bak moeten op Boxing Day, eten voetballers in Nederland hun buikje rond...