Search
Close this search box.
Tess Wester en Estavana Polman

Tess Wester schaakt de voetballende ex van Estavana Polman

Laat het maar aan de voetballerij over om ook tijdens het WK Handbal onderwerp van gesprek te zijn. Handbal-keepster en aanvoerder Tess Wester schijnt het te doen met Mart Lieder.

Dat is de spits van FC Eindhoven en (pikant, pikant) de ex van haar teamgenoot Estavana Polman.

De vermoedens worden geuit door Spelersvrouw.nl, op basis van het Instagram-gedrag van de twee tortelduifjes. Wie de profielen van het sport-duo erop naslaat, ziet inderdaad veel hartjes en plagerijtjes over en weer. “Stoere foto, jammer dat je gooit als een wijf”, schreef Tess vorige week nog met een kus-smiley bij een foto van Mart.

Is er nog meer bewijs? Misschien het feit dat Mart als verklaring voor een recentelijke hattrick toegaf dat hij ‘verliefd is’.

Voor alle duidelijkheid: Wester had ruim acht jaar een relatie met handbal-collega Bobby Schagen en er zijn geen officiële berichten dat dat uit is. Er werd zelfs een documentaire over het handbalkoppel gemaakt.

Maar of het nu wel of niet aan is tussen Tess en Mart, zijn voormalige lover Estavana zal er niet mee zitten. Zij is dolgelukkig met voetballer Rafael van der Vaart, met wie ze dit jaar een kindje kreeg.

https://www.instagram.com/p/Bce4ITplOra/

https://www.instagram.com/p/Bbm9Hnuhg14/?taken-by=tessiewester

https://www.instagram.com/p/Bb9UwHOhRpo/?taken-by=tessiewester

ook interessant

Als men het over mooie stadions in Nederland heeft, wordt de Amsterdam ArenA niet snel als eerste genoemd....

We kennen Xherdan Shaqiri als de man van de mooie doelpunten en die reputatie maakte hij vandaag weer...

Net als het Champions League-avontuur van PSV kwam ook het Wembley-bezoek van misdaadverslaggever John van den Heuvel tot...

Barrack Obama was op staatsbezoek in Japan en daar hoorde ook een bezoekje aan de heuse ASIMO-robot bij....

Een verschrikkelijke valppartij voor Maxime Roger afgelopen weekend in een tijdrit in de beloftenkoers Tour de Moselle. Het...

In de Engelse competitie zijn ze niet zo flauw, gangmaker Joey Barton van Queens Park Ranger vond het...