Search
Close this search box.
ten-rouwelaar-kan-geen-kindjes-maken

Ten Rouwelaar kan geen kindjes maken

Enkele lollige Willem II-fans beweerden deze week via een spandoek dat NAC-doelman Jelle ten Rouwelaar zijn eigen ballen niet in bedwang kan houden.

Naast zijn matige prestaties was dat gebaseerd op een gerucht dat Jelle een kind zou hebben verwekt bij een minnares. Dit alles in aanloop naar de beladen Brabantse derby.

De grapjassen gingen zelfs zo ver door geboortekaartjes naar het huis van de sluitpost te sturen, die gewoon een gezin heeft. Tot ergernis van Ten Rouwelaar zelf, omdat hij kennelijk helemaal geen kindjes kan maken!

“Het bericht heeft nu het punt bereikt dat het mijn gezin schaadt. Ik wil daarom expliciet aangeven dat het gerucht pertinent niet waar is en vanuit medische gronden tevens onmogelijk. Ik wens verder met rust te worden gelaten,” aldus de keeper.

Oké Jelle. Als we over een tijd een vrouw met een norse roodharige baby zien rondlopen, weten wij in ieder geval genoeg.

ook interessant

De fans van Barcelona waren zaterdagavond uiteraard ontzettend teleurgesteld na het mislopen van de titel. De reactie van...

FC Twente is even niet zo blij met De Volkskrant, en dat valt goed te begrijpen. Een cartoonist...

Een paar dagen na de ongelofelijk kopbal van Robin van Persie tegen Spanje duikt er een nieuwe trend...

Het regende heerlijke acties in Brazilië dit weekend. Na de gruwelijke panna die we eerder vandaag postten hebben...

Ja, echt. De hoogbejaarde voetbalbaas blijft gewoon voetbalbaas. Prins Ali, de enige uitdager, wist het tot een tweede...

Het kan je niet ontgaan zijn dat Ajax gisteravond een prachtige overwinning op Olympique Lyon boekte, en Amsterdam...