Search
Close this search box.
ten-rouwelaar-kan-geen-kindjes-maken

Ten Rouwelaar kan geen kindjes maken

Enkele lollige Willem II-fans beweerden deze week via een spandoek dat NAC-doelman Jelle ten Rouwelaar zijn eigen ballen niet in bedwang kan houden.

Naast zijn matige prestaties was dat gebaseerd op een gerucht dat Jelle een kind zou hebben verwekt bij een minnares. Dit alles in aanloop naar de beladen Brabantse derby.

De grapjassen gingen zelfs zo ver door geboortekaartjes naar het huis van de sluitpost te sturen, die gewoon een gezin heeft. Tot ergernis van Ten Rouwelaar zelf, omdat hij kennelijk helemaal geen kindjes kan maken!

“Het bericht heeft nu het punt bereikt dat het mijn gezin schaadt. Ik wil daarom expliciet aangeven dat het gerucht pertinent niet waar is en vanuit medische gronden tevens onmogelijk. Ik wens verder met rust te worden gelaten,” aldus de keeper.

Oké Jelle. Als we over een tijd een vrouw met een norse roodharige baby zien rondlopen, weten wij in ieder geval genoeg.

ook interessant

Ze gaan steeds beter voetballen en nu maken ze ook nog schitterende reclames; het moet niet veel gekker...

De platte humor van Voetbal Inside is iets waar je van houdt, of hartgrondelijk haat. Toch gaat deze...

Barcelona heeft het eerste duel in de kwartfinale van de Champions League tegen Atletico Madrid met 1-1 gelijkgespeeld....

Rico Verhoeven is in een paar jaar tijd een bekende Nederlander geworden. De kickbokser is momenteel wereldkampioen bij...

Adam Johnson: eerst vaag bekend als die Engelse international die het net niet heeft gemaakt, nu berucht als...

Mario Balotelli´s dagen in Liverpool lijken geteld. Mario mocht van trainer Brendan Rogers niet mee op tournee naar...