Search
Close this search box.
Ten Haag haalt hard uit naar Gijp en Derksen

Ten Hag heeft geen goed woord voor Gijp en Derksen: “Vals en oneerlijk”

Er waren hoge verwachtingen toen Erik ten Hag naar Ajax kwam, maar die heeft de voormalig pupil van Pep Guardiola nog niet waar kunnen maken. Zijn uiterlijk en stemgeluid zijn het mikpunt van spot; met name in Voetbal Inside. Vals en oneerlijk, vindt Ten Hag.

Johan Derksen noemde de trainer een ‘tuinkabouter’, terwijl René van der Gijp de schorre stem van de coach met veel plezier imiteert. Ten Hag ligt er niet wakker van, zegt hij in Voetbal International. “Ja, ik praat niet zoals een Amsterdammer, maar Amsterdams is ook een dialect”, aldus de Haaksberger. “Ja, ik ben schor, maar er zijn wel meer mensen schor. Zeker na een wedstrijd, waarin je soms flink gas moet geven om boven het geluid uit te komen.”

De trainer vervolgt: “Die afzeikcultuur past bij Nederland, de programma’s die dat doen worden goed bekeken. Scoren over de rug van een ander. Je weet op het moment dat je deze job doet, en het zit tegen, dat dit kan gebeuren. Ik leg het direct naast me neer en richt me op zaken die ik kan beïnvloeden. Dit kan ik niet beïnvloeden.”

 

ook interessant

Diego Armando Maradona: ooit een voetballegende, nu vooral een karikatuur van zichzelf. De Argentijn heeft een piepjonge vriendin...

Baanwielrenster Elis Ligtlee heeft zaterdagavond goud gewonnen op de Olympische Spelen. De 22-jarige Nederlandse wist iedereen achter zich...

De 18-jarige Richairo Zivkovic ontpopte zich dit seizoen als vedette en bij vedettes horen mooie vrouwen. Dus dan...

Van Vurnon Anita horen we niet heel veel meer, de oud speler van Ajax voetbalt nog steeds in...

Ben jij een showboat, of toch meer een Mourinho? Doe onze ultieme test! Enneh: jokken mag niet. [gravityform...

Memphis Depay is pissig op de Nederlandse pers en liet dat vandaag duidelijk merken. Het AD, De Telegraaf...