Search
Close this search box.
Temptation Island-verleidster vermoordde bijna medekandidaat

Temptation Island-verleidster vermoordde bijna medekandidaat

Echt gezellig is het nooit op Temptation Island (dat is het idee), maar deze onthulling over de reality-show is wel héél heftig. Het heeft allemaal te maken met verleidster Yana Daems, die onlangs vertrok uit de RTL-serie. Ze verveelde zich, zei ze zelf.

Maar dat is niet het hele verhaal, weet Het Laatste Nieuws. De Vlaamse Yana zou mot hebben gehad met een andere verleidster. En de gemoederen liepen hoog op. Erg hoog.

“Het klopt dat de situatie volledig uit de hand gelopen is”, vertelt een niet nader genoemd crewlid van Temptation Island. “Yana had op een avond te veel gedronken, raakte in een hevige discussie verwikkeld met een verleidster en hield het hoofd van dat meisje zo lang onder water in het zwembad dat ze bijna verdronk. Toen was het duidelijk dat er ingegrepen moest worden. Dat was de druppel, Yana moest weg.”

Welke verleidster precies het slachtoffer was, wil de bron niet zeggen. Maar ook een andere verleidster, de jeugdige Billy, bevestigt de onrust. “Er wáren veel spanningen tussen de meisjes. Nadat Yana ineens vertrokken was, kregen we daar geen verdere uitleg over. En Yana zelf… Ik denk dat ze niks mócht zeggen. Bizar.”

ook interessant

James Rodriguez verkast per direct naar Real Madrid. De Koninklijke telt 80 miljoen euro neer voor de topscorer...

Gregory van der Wiel heeft blijkbaar iets te compenseren. Zijn heerlijke vriendin blaast vandaag 21 kaarsjes uit en dat is reden...

Nicolás Tagliafico tekende vorig jaar bij Ajax tot medio 2022. De Argentijn blijft minimaal een jaar langer in...

Daniëlle van de Donk is weer gelukkig in de liefde, na een jarenlange relatie met Arsenal-ploeggenoot Beth Mead....

Hij leek op de weg terug na een zware knieblessure, maar Vitessenaar Theo Janssen zakte afgelopen week door...

Ook op maandag gaat de ‘Renate-rel’ lekker verder. RTL zei de grap van René van der Gijp te...