Search
Close this search box.

‘Telstar-held was bijna Frankrijk de baas’

Je zult maar bij Telstar in de Jupiler League spelen en dan bijna zorgen voor de grootste stunt in de voetbalgeschiedenis. Het gebeurde aanvaller Gerson Rodrigues bijna, maar helaas net niet. Wel speelde hij een geweldige wedstrijd met zijn land.

het kleine voetballand Luxemburg speelde zondagavond het uitduel tegen Frankrijk en behaalde daar met 0-0 een fantastisch resultaat. Het scheelde echter maar een haartje of Luxemburg had zelfs met de overwinning naar huis kunnen gaan. Telstar-aanvaller Gerson Rodrigues raakte tien minuten voor tijd namelijk de paal: “Met een beetje meer geluk gaan we hier weg met drie punten.”

De Luxemburgse bondscoach was uiteraard enorm tevreden: “Met een beetje meer geluk gaan we hier weg met drie punten. Maar ik kan niet ontkennen dat ik heel tevreden ben met het punt, de inzet en dit grote succes. Dit is een historische uitslag voor Luxemburg. Een punt tegen een ploeg als Frankrijk is zeer zeldzaam. Het is een glorieuze dag voor het Luxemburgse voetbal.”

Telstar speelde, scherp als ze altijd zijn op Twitter, handig in op het goede optreden van Rodrigues.

ook interessant

In Paraguay zijn een aantal spelers het niet eens met een gele kaart. Drie krijgen rood gepresenteerd van...

Heel leuk dat de OranjeLeeuwinnen het EK hebben gewonnen, maar we moeten niet doen alsof het een wereldprestatie...

Een Spaanse supporter heeft afgelopen week op schandalige wijze een vrouwelijke scheidsrechter belaagd. De dame leidde een amateurduel en nam een beslissing die...

Het zal je verbazen hoeveel beroemde mensen naast hun werk, gokken als hobby. Het kan voor velen als...

De vrijdagavond is wat voetbalgelul betreft natuurlijk voor Voetbal Inside, maar de NOS lijkt voorzichtig de concurrentie te willen aangaan. Het vaste...

Allez, schoon meiske! Mathieu van der Poel is een van de succesvolste Nederlandse wielrenners van de laatste jaren,...