Search
Close this search box.

Dit zijn de meest Naakte Foto’s van Tatjana Simic

Voor alle mannen die vroeger naar Flodder hebben gekeken, was Tatjana Simic hun stiekeme liefde. Als Kees Flodder deed ze vele harten al sneller kloppen, maar zelfs nu nog ziet Tatjana er prachtig uit voor haar leeftijd. In dit artikel lees je alles over Tatjana Simic, met onderaan haar meest naakte foto’s.

Meest naakte foto's van Tatjana Simic

Door haar achternaam had je misschien al een vermoeden, maar Tatjana Simic komt oorspronkelijk uit Kroatië. Ze is op 9 juni 1963 geboren in de Kroatische hoofdstad Zagreb. Daar groeide ze op en op haar zestiende verhuisde ze samen met haar familie naar Rotterdam. Al vrij snel had Tatjana de Nederlandse taal onder controle en groeide ze hier uit tot model, actrice en zangeres.

Kees Flodder

Hoewel ze als model grote klussen aan de haak sloeg en daarmee zeker het nodige heeft bereikt, werd ze pas echt bekend door de films en serie van Flodder. Daarin speelde ze Kees Flodder, een uitdagend meisje uit een achterstandsfamilie die via een gemeenteproject in een villawijk was komen te wonen. Kees Flodder hield wel van aan avontuurtje en schroomde er niet voor om haar lichaam in de strijd te gooien om dingen voor elkaar te krijgen. In de serie en de films ging Tatjana Simic dan ook meermaals uit de kleren.

Ze speelde in de films Flodder, Flodder in Amerika en Flodder 3 en in de serie die vijf seizoenen heeft geduurd. Maar ook haar modellencarrière ging hard. Ze won ooit een modellenwedstrijd voor een Nederlands blad, maar vond ook haar weg als naaktmodel. Zo heeft ze maar liefst twaalf keer in de Nederlandse Playboy gestaan en vier keer in de Duitse variant van het blad.

Tevens blijkt ze over de ondernemersgeest te beschikken. Ze bracht haar eigen naaktkalender uit. Van 1994 tot 2003 maakte Tatjana een kalender met elke maand een naaktfoto van zichzelf. Mocht je de slag destijds gemist hebben, geen zorgen. Ze heeft een deel van de foto’s ook op haar Instagram-pagina gezet. Daarnaast stond ze in 2009 ook in de FHM.

Zangeres en eigen kookboek

De inmiddels 61-jarige Tatjana deed ook mee aan diverse televisieprogramma’s, zoals Dancing with the Stars, Wie kiest Tatjana? en Ranking the Stars. Daarnaast bracht ze in 2006 haar eigen kookboek op de markt. Het werd een kookboek speciaal voor studenten, gevuld met Kroatische recepten en bekende studentenmaaltijden, die vooral niet al te veel tijd kosten en nog enigszins voedzaam zijn. Ook was Tatjana jarenlang het gezicht van de fitnessketen Basic Fit.

Tatjana kende tevens een carrière als zangeres. In 1987 debuteerde ze met haar single Baby love, maar haar echte doorbraak kende ze met Chica cubana, een nummer dat een top 10-hit werd in vrijwel heel Europa. In het vervolg bracht ze nog vele nummers uit, deed ze een duet met Gerard Joling en had ze optredens over de hele wereld. Tatjana kreeg ook uiteindelijk een eigen biografie, geschreven door John Frijters en Peter de Jong.

De vriend van Tatjana Simic

Op liefdesgebied heeft Tatjana de nodige mannen versleten. Niet alleen in de serie Flodder, maar ook in het echte leven. En dat waren (waarschijnlijk niet geheel toevallig) voornamelijk rijke mannen. Zo heeft ze maar liefst drie (ex-)vriendjes rondlopen in de Quote500, de lijst met de rijkste personen van Nederland. Tatjana heeft bijvoorbeeld een halfjaar een relatie gehad met Marcel Boekhoorn, die goed is voor een vermogen van 2 miljard euro. Ook was ze even samen met Ronny Rosenbaum, goed voor een vermogen van 1,6 miljard euro.

Inmiddels is ze alweer meer dan tien jaar samen met Lex van Hessen. Hij richtte een bedrijf op dat worsten maakte van schapen-, varkens- en koeiendarmen. Dat bedrijf verkocht hij na veertig jaar voor een godsvermogen. Zijn vermogen wordt op dit moment geschat op zo’n 210 miljoen euro. Lex en Tatjana wonen momenteel lekker samen in Monaco. Dus die hebben het uitstekend voor elkaar samen.

De meest naakte foto’s van Tatjana Simic

Tot slot hebben we nog de meest naakte foto’s van Tatjana Simic voor je in de aanbieding. Mocht je nog meer willen zien, kun je uiteraard altijd even haar Instagram-pagina bekijken.

Tatjana Simic naakt Tatjana Simic topless Kees Flodder naakt Kees Flodder topless Tatjana Simic in bikini

ook interessant

Een onfortuinlijke knaap werd dit weekend het slachtoffer van Neymar’s schotkracht. De Barca-ster is met het Braziliaanse elftal...

Nog geen twaalf jaar geleden was hij nog de grote ster van Brazilië op het WK 2002 in...

Louis van Gaal kent tot dusverre een succesvolle tweede termijn als bondscoach van Oranje, maar erg veel plezier...

Nederland mag dan wel een klein kikkerlandje zijn, toch beschikt ons land over grote namen in de internationale...

Een werkelijk prachtige goal van Marco Fabian, speler van het Mexicaanse Azul, tegen concurrent Puebla. Hij krijgt de...

Manchester United kreeg gisteravond klop van Sunderland in de strijd om de Leauge Cup, door met 2-1 te...