Search
Close this search box.

Zwangere Tatjana is de beeldschone vriendin van Shanice van de Sanden

Shanice van de Sanden geldt al jaren als een topaanvalster, of dat nu bij de Oranje Leeuwinnen of in het clubvoetbal is. Ze maakte het meest furore bij Olympique Lyon, waar ze drie keer de Champions League won. Ook in haar privéleven gaat het voor de wind: de mooie Tatjana Jempormiasse is de vriendin van Shanice van de Sanden en is zwanger!

Hier vind je trouwens alle partners van de Oranje Leeuwinnen op een rij!

© Instagram

Shanice (29) en Tatjana (30) maakten hun relatie in 2020 wereldkundig op Instagram. BN’ers als Fatima Moreira de Melo, Kim Feenstra en Claudia de Breij reageerden dolenthousiast op het nieuws. De tortelduifjes zijn inmiddels dus alweer drie jaar samen.

Helaas kenden ze niet alleen gelukkige tijden, want in oktober overleed de vader van Tatjana. “Ik ben trots op je en ik had me geen lievere en betere schoonvader kunnen wensen”, schreef Shanice toen op Instagram. “Ik beloof je dat ik goed voor je dochter zal zorgen. Ik hou van je, vriend. Rust in vrede.”

Shanice van de Sanden en Tatjana krijgen een kind
© Instagram

En binnenkort moet Shanice niet alleen voor Tatjana zorgen, maar ook voor kun kind. Het is niet bekend hoe Tatjana zwanger is geworden, maar waarschijnlijk zal dat zijn aan de hand van een donor of IVF. Aan de foto te zien is de zwangerschap al enkele maanden aan de gang. Hopelijk voor Shanice geen acht maanden, want ze speelt tussen 20 juli en 20 augustus nog het WK voetbal met de Leeuwinnen.

De vriendin van Shanice van de Sanden is zwanger
© Instagram

Hoe de twee elkaar precies hebben ontmoet kunnen we niet achterhalen. We zien op de socials in ieder geval dat ze het ontzettend naar hun zin hebben met zijn tweetjes. Alleen op de Insta van Shanice trouwens, want die van Tatjana is voorzien van slotje. Wij presenteren u Tatjana Jempormiasse, de vriendin van Shanice van de Sanden!

© Instagram
© Instagram
© Instagram
© Instagram
© Instagram

ook interessant

Menig Ajax-fan zal deze week glunderend naar Teletekstpagina 819 kijken. De Amsterdammers staan eindelijk weer bovenaan de ranglijst....

Een opvallende Tweet vandaag van FC Groningen-speler Rasmus Lindgren. De speler van de Groningers vroeg via het sociale...

Louis van Gaal had nog één droom: trainer worden in de Premier League. Die droom is sinds zijn...

Ireen Wüst haalt zelfs op haar 35e nog Olympische medailles, en ook op liefdesgebied vergaat het haar uitstekend....

Heb je toevallig een minuutje de tijd, die je normaal gesproken besteed aan het doorlopen van je Instagram...

De vriendin van Marciano is een kijkje in het privéleven van deze Feyenoord-doelman zeker waard. ...