Search
Close this search box.

Zwangere Tatjana is de beeldschone vriendin van Shanice van de Sanden

Shanice van de Sanden geldt al jaren als een topaanvalster, of dat nu bij de Oranje Leeuwinnen of in het clubvoetbal is. Ze maakte het meest furore bij Olympique Lyon, waar ze drie keer de Champions League won. Ook in haar privéleven gaat het voor de wind: de mooie Tatjana Jempormiasse is de vriendin van Shanice van de Sanden en is zwanger!

Hier vind je trouwens alle partners van de Oranje Leeuwinnen op een rij!

© Instagram

Shanice (29) en Tatjana (30) maakten hun relatie in 2020 wereldkundig op Instagram. BN’ers als Fatima Moreira de Melo, Kim Feenstra en Claudia de Breij reageerden dolenthousiast op het nieuws. De tortelduifjes zijn inmiddels dus alweer drie jaar samen.

Helaas kenden ze niet alleen gelukkige tijden, want in oktober overleed de vader van Tatjana. “Ik ben trots op je en ik had me geen lievere en betere schoonvader kunnen wensen”, schreef Shanice toen op Instagram. “Ik beloof je dat ik goed voor je dochter zal zorgen. Ik hou van je, vriend. Rust in vrede.”

Shanice van de Sanden en Tatjana krijgen een kind
© Instagram

En binnenkort moet Shanice niet alleen voor Tatjana zorgen, maar ook voor kun kind. Het is niet bekend hoe Tatjana zwanger is geworden, maar waarschijnlijk zal dat zijn aan de hand van een donor of IVF. Aan de foto te zien is de zwangerschap al enkele maanden aan de gang. Hopelijk voor Shanice geen acht maanden, want ze speelt tussen 20 juli en 20 augustus nog het WK voetbal met de Leeuwinnen.

De vriendin van Shanice van de Sanden is zwanger
© Instagram

Hoe de twee elkaar precies hebben ontmoet kunnen we niet achterhalen. We zien op de socials in ieder geval dat ze het ontzettend naar hun zin hebben met zijn tweetjes. Alleen op de Insta van Shanice trouwens, want die van Tatjana is voorzien van slotje. Wij presenteren u Tatjana Jempormiasse, de vriendin van Shanice van de Sanden!

© Instagram
© Instagram
© Instagram
© Instagram
© Instagram

ook interessant

Jordy Clasie kwam gisteren na de training van zijn nieuwe club Southampton voor een onaangename verrassing te staan....

Een lekkere dunk in het basketbal ziet er altijd imposant uit, maar bij onderstaande actie van jeugdspeler Cassius...

FC Twente-coach Michel Jansen trakteerde de pers voorafgaand aan de wedstrijd tegen Vitesse op een interessante metafoor. Volgens...

De fans van Atletico Madrid waren woedend op Cristiano Ronaldo in het bekerduel van Real Madrid tegen hun...

Daniele de Rossi deed deze week een uiterst opmerkelijke uitspraak in de Italiaanse krant, Corriere dello sport. Wat...

Het zal je maar gebeuren: storm je als fan het veld op om Zlatan te ontmoeten, ga je...