Search
Close this search box.
Sylvie in tranen door schokkende uitspraak Sabia

Sylvie in tranen door schokkende uitspraak Sabia

De jarenlange vete tussen Sylvie Meis en Sabia Engizek (beiden ex-lovers van Rafael van der Vaart) heeft een nieuw dieptepunt bereikt. Sabia deed in een Duits televisieprogramma een bizarre uitspraak over haar voormalige hartsvriendin.

“Sommige mensen gaan zelfs zo ver dat ze een ziekte verzinnen om er beter van te worden”, riep Sabia in het programma Global Gladiators. Sylvie’s naam noemt Saab niet, maar Duitse media weten zeker dat ze doelt op de presentatrice. Sylvie leed een paar jaar geleden aan borstkanker.

sylvie-sabia-rafael
© Instagram

De uitspraak schoot uiteraard in het verkeerde keelgat van Sylvie. “Hoe kan iemand zo zijn? Dat je zóiets beweert. Ondanks alles wat we hebben meegemaakt”, zegt de ex-voetbalvrouw tegen het Duitse RTL, die zich had voorgenomen nooit meer iets te zeggen over Sabia. “Maar nu word ik ertoe gedwongen. Ik zat dit weekend thuis, huilend, in shock. Dat zelfs mijn zoon zegt: Mama, waarom doet iemand zoiets? Dat is echt onmenselijk.”

Sylvie zegt dat haar oncoloog minstens zo geschokt zal zijn als zij. “Hij zal wel denken: wat gebeurt daar allemaal in Duitsland?” Meis werd in 2009 in Madrid voor haar ziekte behandeld, toen Van der Vaart bij Real voetbalde.

ook interessant

Ronald Koeman ziet zijn droom in duigen vallen nu Guus Hiddink ook daadwerkelijk de bondscoach lijkt te worden....

Het moest dé rivaal van Voetbal International worden, maar kijkers wisten FOX Voetbal nooit te vinden. Niet zo...

Octave ‘Okkie’ Durham ken je misschien al als één van de inbrekers die het Van Gogh-museum twee schilderijen...

Bondscoach Roy Hodgson heeft de Engelse selectie voor het WK voetbal in Brazilië bekendgemaakt. Southampton-verdediger en United-doelwit Luke...

Kunnen jullie je de foto’s van een moddervette Mido nog herinneren? Niet zolang geleden woog de voormalig voetballer...

De kans dat Bjorn Kuipers de finale van het WK mag fluiten wordt door het succes van Oranje...