Search
Close this search box.
Sven Kramer wel welkom bij besloten Oranje-training

Sven Kramer is wél welkom bij besloten Oranje-training

Ronald Koeman heeft het over een andere boeg gegooid bij het Nederlands elftal, waardoor ‘onze jongens’ een stuk minder toegankelijk worden. Zo traint Oranje tegenwoordig vooral besloten.

Een leger van beveiligingsmedewerkers moet er voor zorgen dat de pers buiten de deur blijft, maar voor één iemand werd een uitzondering gemaakt: Sven Kramer! De schaatser kwam afgelopen week op bezoek bij de Oranje-selectie.

“Wie ben ik om tegen een zoveel-voudig medaillewinaar te zeggen dat hij niet welkom is omdat het besloten is?” aldus Koeman tegenover De Telegraaf. “Zijn zus Brecht is werkzaam binnen de KNVB en had heel vriendelijk gevraagd of Sven de training mocht bezoeken.”

Hoewel Koeman heeft aangegeven af en toe andere sporters voor de groep te zetten, kwam Sven echt als fan naar Oranje. “Voorlopig is dat nu nog niet aan de orde.”

Kramer is voetbalfan: zo is bekend dat hij goed bevriend is met Arjen Robben.

ook interessant

Ibrahim Afellay is na lange tijd dan eindelijk weer speelklaar bij Barcelona. De medische staf van de Spaanse...

Real Madrid ontmoette gisteravond AS Roma in een oefenduel. Daar is Seydou Keita in dienst, die in 2011...

Geen EK-finale voor Björn Kuipers. Onze landgenoot floot gisteravond de kwartfinale Frankrijk – IJsland, maar dat blijkt het...

Sylvie Meis kon lange tijd niets fout doen in Duitsland, maar haar belangrijkste presentatieklus bij de oosterburen gaat...

We kennen Giel de Winter allemaal van het populaire YouTube-kanaal StukTV, maar inmiddels is Giel veel meer dan...

Derrick Williams won vrijdag met de Knicks van de Philadelphia 76ers en vond dat reden om zichzelf te...