Search
Close this search box.
Sven Kramer deelt pijnlijke diss uit aan Bert Maalderink

Sven Kramer deelt pijnlijke diss uit aan Bert Maalderink

Nederland ging zondag door naar de halve finale van de ploegenachtervolging, al kon Koen Verweij zijn teamgenoten Sven Kramer en Jan Blokhuijsen moeilijk bijbenen.

Dat werd natuurlijk opgemerkt door de niets ontziende NOS-verslaggever Bert Maalderink. In een interview met de drie schaatsers liet hij doorschemeren dat Verweij misschien rijp is voor een wissel.

Daar wilden Kramer, Blokhuijsen en Verweij niet op ingaan. Maar toen Maalderink plotseling een foutje maakte, reageerde Kramer vlijmscherp.

“Even wisselen, Bert”, grinnikte hij. “Wanneer komt Jeroen?” Hij doelde natuurlijk op die andere verslaggever op de Spelen, Jeroen Stekelenburg.

Een gevoelig grapje, want Maalderink gaf eerder aan het lastig te vinden dat Stekelenburg ook verslag doet. Dat viel hem rauw op zijn dak, zei de veteraan tegen Metro. “Ik snap best dat hij dat ook wil. Maar ik vind het juist prettiger om dagelijks interviews te doen, omdat ik dan gedurende zo’n evenement steeds beter word.”

Ook op Twitter wordt de actie van Kramer gewaardeerd.

https://twitter.com/hansbeikes/status/965190903131406336

https://twitter.com/Paasjer/status/965191082958032896

ook interessant

We zien niet zoveel meer van Stijn Schaars, want de 32-jarige middenvelder moet standaard banken bij PSV. Toch...

Neymar wordt al enige tijd verdacht van belastingontduiking en vandaag liet de Braziliaanse overheid zien dat het geen...

In een wedstrijd die geheel in het teken moet staan van Johan Cruijff, valt toch ook vooral het...

Eerder vond Mario Balotelli het al erg grappig om in de bagagerekken van de trein te klimmen (zie...

Als je bent begonnen aan de nadagen van je carrière dan is het voor de gemiddelde topvoetballer tijd...

Presentator Erik Dijkstra laat er geen twijfel over bestaan: wielrenster Puck Moonen vergaarde haar bekendheid enkel en alleen...