Search
Close this search box.
Naamloos

Suárez schrijft brief met excuses

Luis Suárez heeft voor het eerst in het openbaar gereageerd op de beet die hij vorige week tijdens het duel Italië – Uruguay in de schouder van verdediger Chiellini zette. In een brief heeft zijn excuses aan geboden. “Het spijt me wat er gebeurd is. Ik verontschuldig me dan ook bij Chiellini en de hele voetbalfamilie. Ik beloof dat dit nooit meer zal gebeuren”, aldus Suárez op Twitter.

Suárez werd voor de beet negen interlands geschorst door de FIFA en mag zich bovendien 4 maanden lang niet bezighouden met voetbalgerelateerde zaken.

Verder verontschuldigde de aanvaller van Liverpool zich bij de gehele voetbalfamilie. “Ik heb diepe spijt van wat er is gebeurd. Verder garandeer ik iedereen dat er zich nooit meer een incident als dit zal voordoen.”

Suárez zei dat hij enige dagen nodig heeft gehad om tot zichzelf te komen. “Pas nu ik bij mijn familie ben heb ik de rust en het inzicht gekregen om me te realiseren wat ik heb gedaan. Ondanks alle tegenstrijdige verklaringen is er maar één waarheid die overeind blijft staan: mij collega Chiellini heeft pijn geleden door een beet na een botsing met mij. Ik heb er spijt van.”

ook interessant

Altijd leuk om te zien: voetballers die met hun digitale alter-ego’s een potje FIFA spelen. Volledig gehuld in...

Kijk, we kunnen wel een overzicht samenstellen van mooiste sportmomenten, maar dat doen zoveel sites. En eerlijk, stiekem...

Zakari Bakkali is hét grote talent in FIFA 14. De Engelse website whoateallthepies.tv zette de zeven grootste talenten...

Arjen Robben deed na de 2-0 overwinning op Chili wel een heel opmerkelijke uitspraak over bondscoach Louis van...

Cristiano Ronaldo flirt wat af, maar zijn escapades lijken zich vooral op social media af te spelen. De...

PEC Zwolle heeft vanavond de Johan Cruijff-schaal gewonnen ten koste van Ajax. De club sleept daarmee na het...