Search
Close this search box.
Luis Suarez gaat naar Barcelona. © Twitter

Suarez naar Barcelona

Het is officieel: Luis Suarez vertrekt naar Barcelona. Het bijtincident op het WK heeft zijn megatransfer dus niet in de weg gestaan.

De Catalanen moeten 94 miljoen neertellen voor Suarez. Ook Ajax houdt daarom een leuk bedrag over aan de deal: zo’n 4,7 miljoen! Wanneer hij medisch wordt goedgekeurd, tekent de aanvaller een contract van vijf jaar.

Liverpool wilde Suarez logischerwijs niet kwijt, maar moest de strijd staken door een clausule in het contract van de Uruguayaan. Daarin werd opgenomen dat de voetballer weg mocht als Barca of Real Madrid zich zou melden.

Barcelona kan nu dus beschikken over een ongekende topaanval met Suarez, Neymar en Messi binnen de gelederen. Of het ze nieuwe prijzen gaat opleveren zullen we volgend seizoen zien. Vanwege zijn vier maanden schorsing kan de nieuwe aanwinst tot november nog niet spelen.

ook interessant

De Champions League is inmiddels de poulefase voorbij en alleen de zestien beste clubs van de poulefase maken...

De Belgische voetbalwereld staat compleet op zijn kop en dat heeft helemaal niets met voetbal te maken. Er...

De geruchten gingen al langer en blijken inderdaad te kloppen: Cristiano Ronaldo is opnieuw vader. Het geslacht Ronaldo...

Het is de piepjonge Max Verstappen gelukt: een podiumplek in de Formule 1. En wat voor één! De...

Niet de spelers, maar een brutale steenmarter steelt dit seizoen de show bij Heracles Almelo. Het beestje rende...

Vanavond start een nieuw seizoen van Expeditie Robinson met daarin twee leden van dezelfde voetbalfamilie. Naast voormalig voetballer...