Search
Close this search box.
Kevin Strootman is geopereerd aan zijn kruisband. © Pro Shots

‘Strootman mist mogelijk WK’

De angst sloeg AS Roma-fans gisteravond om het hart: club-uitblinker Kevin Strootman viel huilend van de pijn uit, met een blessure aan zijn knie. Moeten wij ons als Oranje-fans zorgen maken?

Strootman verdraaide in de topper tegen Napoli na elf minuten zijn knie, waarop hij tijdelijk het veld verliet. De middenvelder kwam er later weer in, maar stortte even later alsnog met een schreeuw naar de grond. Een trieste aftocht volgde.

AS Roma verloor de wedstrijd met 1-0, maar trainer Rudi Garcia toonde zich na het duel vooral begaan met de blessure van zijn middenvelder. “Het probleem van deze avond is ook niet die nederlaag. Ik maak me vooral zorgen om Strootman. Zijn knie is gezwollen en doet veel pijn. Verder heb ik nog geen nieuws”, vertelde hij aan de pers.

Een MRI moet vandaag duidelijkheid bieden over de ernst van Strootman’s blessure.

ook interessant

Onze handjes beginnen al te kriebelen, want morgen is het zover: een kakelverse FIFA! Hier vast de gezichten...

Mario Melchiot, de Nederlandse oud-speler van Chelsea, kwam met een bizarre vergelijking om zijn teleurstelling over de nederlaag...

Landenvoetbal is vermakelijk, maar het échte voetbal wordt natuurlijk bij de clubs gespeeld. Die-hard Eredivisie-fans zullen weer blij...

Neymar liet dinsdagavond weer eens zien waarom Barcelona zoveel geld voor hem betaald heeft. Tegen Portugal liet hij...

Gareth Bale heeft Wales in de tiende minuut op voorsprong gezet tegen Slowakije. De aanvaller van Real Madrid...

Je kon er op wachten: het geniale Lucky TV, uitsmijter van DWDD, nam gisteravond de vertrekkende Jack van...