Search
Close this search box.
Strootman vermoord, niemand in Nederland geeft om ons

“Strootman is vermoord, niemand in Nederland geeft om ons”

We gaven het al eerder aan in dit lijstje: clubs zijn allerminst blij met de vele interlands die hun voetballers bij de nationale ploeg moeten afwerken. Met name als spelers met een blessure terugkomen.

Dat is het geval bij Kevin Strootman, die door een kwetsuur het Europa League-duel tegen Austria Wien moest laten schieten.

Allemaal de schuld van Oranje, zo liet de woeste AS Roma-coach Luciano Spalletti weten. Nou ja: eigenlijk is het onze schuld, want Spalletti spreekt specifiek Nederland aan.

“Strootman is vermoord door zijn nationale ploeg”, spreekt de Italiaanse coach stevige taal. “De waarheid is dat in Nederland niemand geeft om Roma.”

Strootman deed bij Oranje beide kwalificatiewedstrijden mee, maar ontbrak wel op sommige trainingen door klachten aan zijn bovenbeen.

ook interessant

Deze pittige dame is de vriendin van Jonathan de Guzman. Maar Signourney Korper is niet alleen bekend als ‘de vrouw...

België verloor vrijdagavond vrij kansloos van Wales en vloog daardoor in de kwartfinale uit het EK in Frankrijk. Twee...

Het liedje van het 15-jarige Mexicaanse meisje, waarin zij Nederland en de scheidsrechter volledig afkraakt, is inmiddels de...

Het zal je verbazen hoeveel beroemde mensen naast hun werk, gokken als hobby. Het kan voor velen als...

Je zou het misschien niet verwachten, maar het leven van Tom Dumoulin gaat niet over rozen. Zijn nieuwe...

We schreven eerder al over de brute naamsverandering van Estadio Santiago Bernabéu, dat door een sponsordeal Abu Dhabi Bernabéu...