Search
Close this search box.
Strootman vermoord, niemand in Nederland geeft om ons

“Strootman is vermoord, niemand in Nederland geeft om ons”

We gaven het al eerder aan in dit lijstje: clubs zijn allerminst blij met de vele interlands die hun voetballers bij de nationale ploeg moeten afwerken. Met name als spelers met een blessure terugkomen.

Dat is het geval bij Kevin Strootman, die door een kwetsuur het Europa League-duel tegen Austria Wien moest laten schieten.

Allemaal de schuld van Oranje, zo liet de woeste AS Roma-coach Luciano Spalletti weten. Nou ja: eigenlijk is het onze schuld, want Spalletti spreekt specifiek Nederland aan.

“Strootman is vermoord door zijn nationale ploeg”, spreekt de Italiaanse coach stevige taal. “De waarheid is dat in Nederland niemand geeft om Roma.”

Strootman deed bij Oranje beide kwalificatiewedstrijden mee, maar ontbrak wel op sommige trainingen door klachten aan zijn bovenbeen.

ook interessant

Soms wil het niet zo vlotten in de relatie en ga je op zoek naar spannende oplossingen. Onderstaande...

Voormalig doelman Juan Obelar moet gedwongen met voetbalpensioen. Hij heeft een ernstige blessure aan zijn hand opgelopen door...

De Italiaanse renstal Ferrari heeft afgelopen week de nieuwe bolide voor het komende seizoen uitgebracht. Zoals altijd bij...

Assistent bondscoach was blij met de 3-1 zege van Oranje op Bulgarije en filmde kort na het duel...

Tom Hardy kun je kennen van films als Inception en Max Max, of de serie Peaky Blinders. Maar...

Ons Koninklijk Huis heeft duidelijk nog wat internationale marketing nodig. De gouden medaille van windsurfer Dorian van Rijsselberghe...