Search
Close this search box.
Streaker

Streaker zorgt voor afgekeurde goal

Een vreemd voorval in de Finse competitie dit weekend. Speler Rasmus Schüller van HJK Helsinki scoorde in de wedstrijd tegen RoPS Rovaniemi. De treffer werd echter afgekeurd omdat een streaker hinderlijk in de weg liep.

Terwijl een aanvaller van HJK vanaf de zijlijn richting het doel dribbelde met de bal aan de voet, werd hij doodleuk voorbij gelopen door een man in een onderbroek. De arbiter van dienst liet het spel gewoon doorgaan, waarna Schüller de 3-0 binnen schoot.

Na heftig protest van de spelers van RoPs besloot de scheidsrechter de treffer toch maar af te keuren. Uit kwaadheid over het afgekeurde doelpunt werkte verdediger Mathias Lindström van Helsinki de streaker hardhandig tegen de grond. Ook de Finse stewards wisten daarna wel raad met de streaker en voerde hem af. HJK won het duel uiteindelijk met 2-0.

Zie hier de beelden van de aparte situatie:

ook interessant

Wij hebben de beeldschone skiester Lindsey Vonn dikwijls bezongen op deze site, maar ook mooie dames kunnen behoorlijk...

Nederland is op het WK niet alleen bij de voetbalteams vertegenwoordigd: Björn Kuipers is deze zomer namelijk een...

We schreven eerder al over de brute naamsverandering van Estadio Santiago Bernabéu, dat door een sponsordeal Abu Dhabi...

Het is officieel: Cristiano Ronaldo onttroont Lionel Messi als beste speler in FIFA 17. Verder telt de top...

Dat prins Harry niet de eerste liefde van Meghan Markle was weten we langer dan vandaag. De Suits-actrice...

De meeste voetballers zijn niet vies van een gokje. Helaas hebben sommige atleten moeite om een nieuw doel...