Search
Close this search box.
5-legendarische-jack-van-gelder-momenten

Kies je favoriete Jack van Gelder-moment

Hij doet nog twee kwalificatiewedstrijden van Oranje, maar dan scheiden Jack van Gelder en de NPO écht wegen. De kale presentator verkast naar Sport1.

Dat afscheid laat de publieke omroep natuurlijk niet ongemerkt voorbij gaan. Zo houdt Radio 1 een verkiezing waarin een ieder kan stemmen op zijn favoriete Jack-moment. Op de radio, welteverstaan.

Onder andere pareltjes als Nederland – Spanje in 2014, Nederland – Brazilië in 2010 en natuurlijk het Dennis Bergkamp-moment passeren de revue. Het is echter ook leuk dat Radio 1 wat minder bekende momenten met Sjek uit het archief heeft opgeduikeld. Nederland – Brazilië op het WK van 1994 konden wij ons in ieder geval niet zo gauw meer voor de geest halen.

De top-drie van momenten wordt bekendgemaakt in een speciale afscheidsuitzending voor de gebruinde voetbalverslaggever, op 4 september (van 13:00 tot 14:00).

Hier overigens onze favoriete Jack van Gelder-momenten in beeld.

ook interessant

Het gaat allesbehalve lekker met Feyenoord, dat afgelopen week de vijfde nederlaag op rij incasseerde. Voetbal International stelt...

Robin van Persie deelde vanmiddag een jeugdfoto met zijn volgers op Instagram. We zien de sterspits als jongeling...

Het is inmiddels ruim twee jaar geleden dat Rafael van der Vaart en Sabia Engizek uit elkaar gingen,...

One Direction-zanger Louis Tomlinson kan het misschien maar beter bij zingen houden. In een wedstrijd met het Celtic-team...

Er is een bruut einde gekomen aan het leven van profvoetballer Daniel Correa Freitas, die onder andere uitkwam...

Ajax: ooit één van Europa’s topclubs, maar die tijden liggen mijlenver achter ons. Het is zelfs zo dramatisch...