Search
Close this search box.
Ronald Koeman

Stapavond niks te maken met reserveplek Feyenoorders

Ronald Koeman heeft tegenover AD Sportwereld ontkracht dat een stapavondje van Mitchell te Vrede, Tonny Vilhena en Ruben Schaken ertoe leidde dat de drie spelers in het duel met RKC Waalwijk uit de basisopstelling gelaten werden.

Te Vrede, Vilhena en Schaken waren woensdagavond na de overwinning op Heracles de stad ingegaan om de verjaardag van Schaken te vieren. Op een foto poseren de spelers bij een tafel waarop duidelijk een fles wodka zichtbaar is.

Koeman zegt dat de wisselbeurt hier niks mee te maken had: “Dat heeft er absoluut niets mee te maken”, zei de trainer. “Ik was ook helemaal niet ontevreden over deze spelers. Dat zij na een wedstrijd nog ergens iets gaan drinken, vind ik prima. Vroeger deed ik dat ook en nog wel vaker dan deze spelers. En geloof me, als Feyenoord morgen de finale van de Champions League zou moeten spelen zou ik zeker gewoon beginnen met Ruben Schaken en Bruno Martins Indi.”

ook interessant

Wesley Sneijder heeft Galatasaray zojuist eigenhandig verder geholpen in de Champions League. Met een doelpunt in de 85e...

Ajax heeft vanmiddag in eigen huis met 3-0 van FC Twente gewonnen. Stefano Denswil opende na een halfuur...

De bekende supporter van het Nederlands elftal, Winfried Witjes, is zondag overleden. ‘De Oranje Generaal’ was onderweg naar...

Vreemde fratsen van supporters, je ziet ze altijd en overal. Maar zo vreemd als in Argentinië zie je...

Kennen jullie haar al, toptalent in het shorttracken Suzanne Schulting? Ze is pas 20 jaar en is bezig om...

Het Nederlands elftal heeft zich geplaatst voor het WK in Brazilië. De manschappen van bondscoach Louis van Gaal...