Search
Close this search box.
Uitshirt Ajax 2017-2018

Spuuglelijk nieuw uitshirt van Ajax uitgelekt

Nieuwe voetbalshirts lekken steevast een paar maanden van tevoren uit, en daar is Ajax geen uitzondering op. Het gloednieuwe uittenue van de Amsterdammers verscheen gisteravond op teh interwebs.

Ajacieden met historisch besef kunnen de tricot misschien waarderen, omdat het is gebaseerd op het tenue waarin Ajax zijn enige Champions League bemachtigde. Toch lijkt het shirt in de verste verte niet op dat tenue. Het is voornamelijk foeilelijk.

De tricot is opnieuw ontworpen door Adidas en het logo van hoofdsponsor Ziggo prijkt nog altijd op de voorzijde. Verder zijn er wat onverklaarbare vlekken op het shirt geprint.

Je zou bijna hopen dat het fake is, maar afzender Footyheadlines is doorgaans een betrouwbare bron. Dikke kans dus dat Ajax volgend seizoen echt in onderstaand shirt zijn uitwedstrijden afwerkt.

Uitshirt Ajax 2017-2018
© Footyheadlines

ook interessant

Jessica Kastrop is niet de meeste gelukkige journaliste van Duitsland. De vrouw is gastvrouw van het voetbal op...

We herinneren ons allemaal nog wel de schop die AZ-doelman Esteban uitdeelde aan hooligan Wesley. Doelman Harun Tekin...

Er waren hoge verwachtingen toen Erik ten Hag naar Ajax kwam, maar die heeft de voormalig pupil van...

Afgaande op de gesprekken die Harry Mens wekelijks met Willem van Hanegem voert, heeft hij net zoveel verstand van...

Een mooie dame zoenen, welke idioot wil dat nou niet? Nou, bijvoorbeeld Spurs-fans die zien dat het meisje...

Alle steun voor Kenneth Vermeer ten spijt, enkele Eredivisie-supporters wisten zich weer niet te gedragen dit weekend. We...