Search
Close this search box.
speler-dumpt-club-nadat-ploegmaat-zijn-vrouw-doet

Speler dumpt club nadat ploegmaat zijn vrouw doet

Dat is ook wat: de aanvoerder van je team duwt je vrouw aan en jij wordt met verlof gestuurd. Het overkwam Jonas Borring, die het allemaal niet meer ziet zitten. De Deense international neemt per direct afscheid van Randers FC, waar hij sinds 2012 actief was.

Ploegmaat Christian Keller onderhield een heimelijke affaire met mevrouw Borring, die al wel in scheiding lag met haar wederhelft. Hoe dan ook is het matennaaierij eerste klas, want het paar woonde nog wel met hun twee kinderen onder één dak.

“Ik wilde na deze emotionele tijd terugkeren, maar gezien de omstandigheden is dat onmogelijk voor mij”, vertelt Borring aan Ekstra Bladet. “Randers is een club die heel veel voor mij betekent en ik wil de fans bedanken voor al hun steun. Ik ga nu een nieuw avontuur aan in het voetbal.”

De grote boosdoener, Keller, lijkt er in een reactie niet zo rouwig om. “We verliezen een goede speler, maar dat is wel vaker gebeurd”, stelt de Randers-captain. “Het team, ikzelf en de club zullen doorgaan. We stoppen niet met voetballen omdat er een speler is vertrokken.”

Hier waren Jonas en Kira nog wél gelukkig:

https://twitter.com/alightmedia/status/709148965715910656

En links de matennaaier:

ook interessant

Over een open deur intrappen gesproken: Marko Grujic, Liverpool-huurling, stelt een ware vrouwenmagneet te zijn sinds hij Premier...

Hij droeg ooit het shirt van VVV Venlo en speelt nu voor Leicester City, maar thuis gaat kennelijk...

Amateurclub JVC Cuijk wist gisteravond knap met 2-1 te winnen van de profclub MVV Maastricht. Het feestje werd...

Prins Harry doet het tegenwoordig met de Amerikaanse Suits-actrice Meghan Markle, maar dat had zomaar ‘onze’ Sylvie Meis...

Of je het nu wil of niet: Roy Donders is Noord-Brabants gemeengoed. Althans: dat vindt conceptbureau LiveWall Group...

Weet je nog, de thuiswedstrijd van PSV tegen Manchester United? Ja, de Eindhovenaren wonnen, maar dat was nadat...